Jók az új VIP szintes oldalak (pl, hogy mennyi sng-t/cg handet kell kb játszani egy szint eléréshez az adott limiten).
Amúgy elég sick, hogy kb 1,5-ször annyi NLHE leosztást kell letolni egy adott limiten, mint PLO-t, hogy meg legyen az adott VIP szint:D (pl goldstar, NL10 SH-ről 29K hand kell, PLO10 SH-ról 18K hand)
Jók az új VIP szintes oldalak (pl, hogy mennyi sng-t/cg handet kell kb játszani egy szint eléréshez az adott limiten).
Amúgy elég sick, hogy kb 1,5-ször annyi NLHE leosztást kell letolni egy adott limiten, mint PLO-t, hogy meg legyen az adott VIP szint:D (pl goldstar, NL10 SH-ről 29K hand kell, PLO10 SH-ról 18K hand)
supernova elithez 15milla hand kell nl5-n..napi cirka 41ezer hand ;)
gyerekjáték :D
aggrobear? :D
Estrellas Poker tour Ibiza
A segítségeteket szeretném kérni. "véletlenül" beneveztem egy estrellas poker tour Ibiza seat only satellite-re a PS-en, és megnyertem:(:). Ezt el lehet adni vhogy? Mert nem túl rentábilis az út egy ilyen "fish"-nek mint én. Pedig a verseny nagyon jónak tűnik 400 cap. 1000 EUR buy-in, 4 nap. Köszi a segítséget előre is....
A segítségeteket szeretném kérni. "véletlenül" beneveztem egy estrellas poker tour Ibiza seat only satellite-re a PS-en, és megnyertem:(:). Ezt el lehet adni vhogy? Mert nem túl rentábilis az út egy ilyen "fish"-nek mint én. Pedig a verseny nagyon jónak tűnik 400 cap. 1000 EUR buy-in, 4 nap. Köszi a segítséget előre is....
ha a csomag tartalmaz útipénzt (tehát minimális saját tőkével menne az utazás), akkor az élményért én elmennék :)
egyébként nem tudom hogy hajlanak majd az el/átadási kísérletre.
dapepe, holdenper: ajánljuk neki challenge formájába? :D
persze ki tudom fizetni az utat, csak arra gondoltam hátha valaki adott már el ilyet....idén pont ez volt a cél, hogy nyerjek egy élő verseny beülőt. Tavaly buborékban maradtam le egy Edinburgh komplettről. Most mégis beszartam, hátha én leszek a legnagyobb hal ott. Mégis csak profi tourról van szó.....
dapepe, holdenper: ajánljuk neki challenge formájába? :D