Ja lehet. Limisust igazolja az én asztalom, felháborítóan kezdő postflop játék folyik. Meg preflop. :)
Én meg most jöttem haza félpittyesen és a hetiről kemény 1.5 BB-vel allé mentem->out :)
a havin még életben vok 1 darabig:)
Én meg most jöttem haza félpittyesen és a hetiről kemény 1.5 BB-vel allé mentem->out :)
a havin még életben vok 1 darabig:)
sörös az :) legalábbis ma :)
Szombat stnd bulinap, mégis itt ülök. Van élet kint Fröccsös Balu? :D
ehhh beszarsz, Bükkibe egész este 3-4 ember!
de mindig volt kivel inni :)
Hát nem hiszem el, második heads up játékost sikerült kifogni az asztalnál.
Furcsának találtam azt 58/20-as statisztikáját, aztán azt is hogy note-om van róla. :D
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a HUD ne mutassa a headsup statikat? Csak olyat mutasson, ami 9-10 asztaltársnál játszik.
Hát nem hiszem el, második heads up játékost sikerült kifogni az asztalnál.
Furcsának találtam azt 58/20-as statisztikáját, aztán azt is hogy note-om van róla. :D
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a HUD ne mutassa a headsup statikat? Csak olyat mutasson, ami 9-10 asztaltársnál játszik.
annyit tudok asszem, hogyha ráklikkelsz a statjára, akkor pirossal csak annak az asztalnak a statját hozza ki amit ott tol:) de próbáld ki!
lol omg wtf silver 100fpp-n ezt a sok lámát...flop donkbet, én raise, ő gondolkodás nélkül betméretezést kihagyva instakattol a raise-re...second párral...3-as kickerrel!...jutalom? r-r flush a 3-asra :)