JuhaAasz
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. aug. 27. 21:32

Ja lehet. Limisust igazolja az én asztalom, felháborítóan kezdő postflop játék folyik. Meg preflop. :)

énse vagyok egy profi, sőt :D amatőr, de énis látok érdekeseket :D

balu999
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 27. 21:39

Én meg most jöttem haza félpittyesen és a hetiről kemény 1.5 BB-vel allé mentem->out :)
a havin még életben vok 1 darabig:)

Matt Coburn
Válasz balu999 kommentjére
2011. aug. 27. 21:44

Én meg most jöttem haza félpittyesen és a hetiről kemény 1.5 BB-vel allé mentem->out :)
a havin még életben vok 1 darabig:)

Fröccsös Balu. :)

balu999
2011. aug. 27. 21:46

sörös az :) legalábbis ma :)

Koszka9999
2011. aug. 27. 21:46

Szombat stnd bulinap, mégis itt ülök. Van élet kint Fröccsös Balu? :D

balu999
Válasz Koszka9999 kommentjére
2011. aug. 27. 21:50

ehhh beszarsz, Bükkibe egész este 3-4 ember!
de mindig volt kivel inni :)

Matt Coburn
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 27. 21:57

Hát nem hiszem el, második heads up játékost sikerült kifogni az asztalnál.

Furcsának találtam azt 58/20-as statisztikáját, aztán azt is hogy note-om van róla. :D

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a HUD ne mutassa a headsup statikat? Csak olyat mutasson, ami 9-10 asztaltársnál játszik.

rockett
2011. aug. 27. 21:59

Hát nem hiszem el, második heads up játékost sikerült kifogni az asztalnál.

Furcsának találtam azt 58/20-as statisztikáját, aztán azt is hogy note-om van róla. :D

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a HUD ne mutassa a headsup statikat? Csak olyat mutasson, ami 9-10 asztaltársnál játszik.

annyit tudok asszem, hogyha ráklikkelsz a statjára, akkor pirossal csak annak az asztalnak a statját hozza ki amit ott tol:) de próbáld ki!

Matt Coburn
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 27. 22:05

annyit tudok asszem, hogyha ráklikkelsz a statjára, akkor pirossal csak annak az asztalnak a statját hozza ki amit ott tol:) de próbáld ki!

Ma is tanultunk valamit. Már ezért érdemes volt elindulni. :)

Egyébként mivel 18k játékos kiesett 1 óra alatt, talán nem túlzás azt állítanom, hogy ennyi idő alatt megnyertem volna a Sunday Milliont. Kétszer. :D

JuhaAasz
2011. aug. 27. 22:09

lol omg wtf silver 100fpp-n ezt a sok lámát...flop donkbet, én raise, ő gondolkodás nélkül betméretezést kihagyva instakattol a raise-re...second párral...3-as kickerrel!...jutalom? r-r flush a 3-asra :)

Élő ügyfélszolgálat