kb 2-3 hete optam én is egy ugyanilyet, ráadásul sngk bubblejében, írtam supportnak hogy ez mégis mi volt, ahonnan kiestem kb azonnal jóváírták a buyint és kérték hogy küldjem el a net logokat hogy kivizsgálják. pár nap múlva arra jutottak hogy a routerem cseszekedett. azóta semmi problémám nem volt. fura :)
Nálam Digis nettel ue volt, Djuiceos mobilnettel ment rendesen.
Diginél nálam is előfordul. Bár többnyire elég gyorsan visszaenged.
Hátha mást is érint a dolog, gondolom ez közérdekű információ :) :
Pokerstars banktransfer cashout Raiffeisen-es számlára 4 munkanap. Vasárnap indítottam a tranzakciót, még aznap el is utalták és csütörtök reggel volt a számlámon a pénz.
Sok szerencsét mindenkinek. :)
Eddig engem is mindig visszaengedett pár másodperc alatt, most valamiért nem.
na akkor fasza, sejtettem hogy megint a jó öreg digivel lesz gebasz. van valakinek kedve szélmalomharc levelezésbe/telefonálgatásba kezdeni velük? asszem én a múltkori számukra nem túl kellemes hangvételű levelem után ellőttem pár kreditem :)
na akkor fasza, sejtettem hogy megint a jó öreg digivel lesz gebasz. van valakinek kedve szélmalomharc levelezésbe/telefonálgatásba kezdeni velük? asszem én a múltkori számukra nem túl kellemes hangvételű levelem után ellőttem pár kreditem :)
na az még furább. lehet királyunk elkezdte teszteltetni a nagy vezér IP tiltásos módszerét :)
Na, 2 beülőt jóváírtak.