a highlight target tablet sikerült valakinek belőnie? (vagy bármi mást ezek közül?)
uj feltöltés
Sziasztok!
Lefogytam a PS-en és vizetnék be újabb összeget, de nem tudom van-e valami aktuális akció.
Pontosabban a 5,5 dolláros Time kuponrol tudok.
De azon kivül van -e valami?
Sziasztok!
Lefogytam a PS-en és vizetnék be újabb összeget, de nem tudom van-e valami aktuális akció.
Pontosabban a 5,5 dolláros Time kuponrol tudok.
De azon kivül van -e valami?
Szevasztok!Moneybookerset eddig nem használtam,de most regisztráltam.Pokerstars-ról szeretnék rá pénzt húzni ,mert egy programot szeretnék venni és a vásárlási opció csak moneybookers lehet.Nade én nem fizettem be kártyáról még moneybookersre,és Starsra sem fizettem még be moneybookersről,A kérdésem az hogy így tudok e kifizetést kérni moneybookersre Starsról....Mert ha nem muszáj nem akarok befizetni... ennél bonyolultabban nem lehetett volna leírni :D köszi előre is
játszik valaki .fr-en vagy .it-n?
.
HAHA, Bigger 16-nak valami gáz van a nevével, "Hold'em NL 16,50" a neve kis, szürke, normál betűkkel mint a csóró nonguaranteed tornáknak, alig vannak rajta :):):).
játszik valaki .fr-en vagy .it-n?
a highlight target tablet sikerült valakinek belőnie? (vagy bármi mást ezek közül?)
Igen
Van ötletetek rá, hogy miért nem jelenik meg MTT-nél a HM HUD-om? A kliens a handeket letárolja, a HM feldolgozza, adatbázisban letárolja, csak a HUD nem jelenik meg. A HUD options - Player preferences - Use for rész is elvileg rendben, be vannak pipálva a tourney jelölőnégyzetek.