Most látom, december 18. 10 millió $ garantált Sunday Million...nem kéne kihagyni! :)
46 k nevezö kell, hogy ne legyen bukos :))))2 napos okosság lesz:)szal szabit vegyen ki, aki tovább akar jutni:)
Nem frissít a PS nekem:S mit kéne ilyenkor csinálni? Újrarakni a pokerstarst?:S ilyenkor am elmennének a HH-k? Vagy csak várjak hátha jólesz holnapra?:D
grat SipKa:)
Ollie, mármint nem updateli a software-t? Ha nagyon nem akarja, szerintem nem tudsz mást tenni, mint letörölni, aztán leszedni az oldalról újra, és felrakni.
Előtte mentsd el a note-jaidat, mert azokat is törli különben
Nem frissít a PS nekem:S mit kéne ilyenkor csinálni? Újrarakni a pokerstarst?:S ilyenkor am elmennének a HH-k? Vagy csak várjak hátha jólesz holnapra?:D
duzzogva ugyan, de 1 nap szabit azért beáldoznék egy final table-ért :D
Sokan meg fel is mondanának ha összejönne nekik. :D
Csá,lehet a starson 24nél több asztalon cashezni?írtam a supportnak,hogy bővítsék az asztalszámom,mert nagyobb eséllyel akarok indulni a 70mrd handnél,erre csak a 70mrd hand promóciót írták le részletesen.
És azt tudja valaki,hogy SNG-knél mennyi a max asztal?
Csá,lehet a starson 24nél több asztalon cashezni?írtam a supportnak,hogy bővítsék az asztalszámom,mert nagyobb eséllyel akarok indulni a 70mrd handnél,erre csak a 70mrd hand promóciót írták le részletesen.
És azt tudja valaki,hogy SNG-knél mennyi a max asztal?
cg-re nekem is 24 rémlik, bár nem szoktam kihasználni, 12-16 körül nekem bőven elég. csak a 70 milliárd miatt érdekel a dolog? ez kicsit lotto-szagú,
szóval bocs, de részemről funny...:D