soso78
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. nov. 1. 17:02

Most látom, december 18. 10 millió $ garantált Sunday Million...nem kéne kihagyni! :)

46 k nevezö kell, hogy ne legyen bukos :))))2 napos okosság lesz:)szal szabit vegyen ki, aki tovább akar jutni:)

1Tim6:10
Válasz soso78 kommentjére
2011. nov. 1. 17:35

46 k nevezö kell, hogy ne legyen bukos :))))2 napos okosság lesz:)szal szabit vegyen ki, aki tovább akar jutni:)

duzzogva ugyan, de 1 nap szabit azért beáldoznék egy final table-ért :D

Ollie
Válasz 1Tim6:10 kommentjére
2011. nov. 1. 21:09

Nem frissít a PS nekem:S mit kéne ilyenkor csinálni? Újrarakni a pokerstarst?:S ilyenkor am elmennének a HH-k? Vagy csak várjak hátha jólesz holnapra?:D

Holdenper
Válasz shtluck1 kommentjére
2011. nov. 2. 0:46

grat SipKa:)

Ollie, mármint nem updateli a software-t? Ha nagyon nem akarja, szerintem nem tudsz mást tenni, mint letörölni, aztán leszedni az oldalról újra, és felrakni.
Előtte mentsd el a note-jaidat, mert azokat is törli különben

zend
Válasz Ollie kommentjére
2011. nov. 2. 1:02

Nem frissít a PS nekem:S mit kéne ilyenkor csinálni? Újrarakni a pokerstarst?:S ilyenkor am elmennének a HH-k? Vagy csak várjak hátha jólesz holnapra?:D

Elöbb Nézd meg hogy a parancsikonod a "PokerStarsUpdate.exe"-re mutat vagy a sima "PokerStars.exe"-re.

redoubtable
Válasz 1Tim6:10 kommentjére
2011. nov. 2. 1:06

duzzogva ugyan, de 1 nap szabit azért beáldoznék egy final table-ért :D

Sokan meg fel is mondanának ha összejönne nekik. :D

orias_donk
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 2. 3:47

Sokan meg fel is mondanának ha összejönne nekik. :D

az tutibisztos, mondjuk az olyanok nem hinném akik 8Kt keresnek havonta

torzon
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 2. 19:39

Csá,lehet a starson 24nél több asztalon cashezni?írtam a supportnak,hogy bővítsék az asztalszámom,mert nagyobb eséllyel akarok indulni a 70mrd handnél,erre csak a 70mrd hand promóciót írták le részletesen.
És azt tudja valaki,hogy SNG-knél mennyi a max asztal?

Holdenper
Válasz torzon kommentjére
2011. nov. 2. 22:00

Csá,lehet a starson 24nél több asztalon cashezni?írtam a supportnak,hogy bővítsék az asztalszámom,mert nagyobb eséllyel akarok indulni a 70mrd handnél,erre csak a 70mrd hand promóciót írták le részletesen.
És azt tudja valaki,hogy SNG-knél mennyi a max asztal?

Cg-zni szerintem nem lehet, az maximalizálva van. Ha jól tudom a tour játékok (mtt, sng) nincsenek maxolva (tehát annyit indítasz amennyit akarsz)

ferkocse
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 2. 22:07

cg-re nekem is 24 rémlik, bár nem szoktam kihasználni, 12-16 körül nekem bőven elég. csak a 70 milliárd miatt érdekel a dolog? ez kicsit lotto-szagú,
szóval bocs, de részemről funny...:D

Élő ügyfélszolgálat