Lehet, hogy ő lesz a következő Kirbynator.
Miért jó fikciókkal telepakolni egy topikot? Keress rá neten, és voilá, már meg is van:
Kev Steele Poker Player Profile :: A World of Poker
azért aranyos kis válaszai vannak:
"12. Do you use any tools when playing online ie Holden Manager and if so how vital are they to the online game
I don't use them, it'd probably give me a headache!!"
ismeri a 5bet kifejezést:
"Both of the above, which helped, I can't ever remember 5-betting all in with pocket 3's against the chip leader when I'm 2nd in chips - in the past I'd have just folded and concentrated on laddering up the pay out board."
és azért szerény is:
"No, I'm just on a lucky streak"
Befejeztem a "profi" (az utóbbi időben LOL) pókeres pályafutásomat - programozó leszek.
Van 165k VPP-m Starson, szeretném átadni a lehetőséget valakinek a 2xSN behúzására ($2600 + 3,5 x bónusz). Erre az évre átadnám az accountot, osztozni szeretnék (kb. $1500-ra gondoltam) és a legjobb ajánlattevőnek adnám át az esélyt, leginkább aki legtöbbet fizet, esetleg előre, referenciák, stb.
NL50-en még be lehet húzni, NL100-on simán. Szerintem elég jó lehetőség, ha valaki jövőre akar kezdeni Starson.
Kérdésem, hogy csinált-e már valaki ilyesmit, mire kell figyelni (bankrollt, pontokat persze kiveszem, de valami biztosíték kellene, gondolom), hol hirdessem meg még esetleg. 2+2-n nem mertem, mert ez nem éppen legális.
Ja, meg van-e jelentkező?
Valakinél még rosszalkodik a terem? Nem igazán tudok kapcsolódni a szerverhez.. :)
szerintem server restart van, pedig de játszanék már :D
Valakinél még rosszalkodik a terem? Nem igazán tudok kapcsolódni a szerverhez.. :)
Fulltilt is így kezdődött, kb ebben az időpontban :D :D
Najó, abbahagytam. :p
tegnap este óta ki volt írva, hogy restart lesz, ami mindig 7ET-kor van és általában 20-30 perc (bár mindig azt írják, hogy kb 15 lesz :D), sz'al mingyá' jó lesz :D
Befejeztem a "profi" (az utóbbi időben LOL) pókeres pályafutásomat - programozó leszek.
Van 165k VPP-m Starson, szeretném átadni a lehetőséget valakinek a 2xSN behúzására ($2600 + 3,5 x bónusz). Erre az évre átadnám az accountot, osztozni szeretnék (kb. $1500-ra gondoltam) és a legjobb ajánlattevőnek adnám át az esélyt, leginkább aki legtöbbet fizet, esetleg előre, referenciák, stb.
NL50-en még be lehet húzni, NL100-on simán. Szerintem elég jó lehetőség, ha valaki jövőre akar kezdeni Starson.
Kérdésem, hogy csinált-e már valaki ilyesmit, mire kell figyelni (bankrollt, pontokat persze kiveszem, de valami biztosíték kellene, gondolom), hol hirdessem meg még esetleg. 2+2-n nem mertem, mert ez nem éppen legális.
Ja, meg van-e jelentkező?