Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Holdenper
Válasz atisz kommentjére
2011. nov. 8. 3:40

Lehet, hogy ő lesz a következő Kirbynator.

Ő nem lehet, hogy valamelyik másik site-on pro, és már letolt néhány K MTT-t?
Meg ez a kevsteel gyerek nem lehet, hogy pl FTP-n grindoló pro volt?
Nem tudom hogy játszik, szóval lehet csak überluckbox, de szerintem ilyenkor valószínűbb, hogy gyakorlott playa, aki termet váltott (régebben ugye Isildur is vmi noname arcnak tűnt, aki hirtelen megjelent a HS-en+Nosebleedsen)

peraspera
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 8. 6:44

Miért jó fikciókkal telepakolni egy topikot? Keress rá neten, és voilá, már meg is van:
Kev Steele Poker Player Profile :: A World of Poker

peraspera
Válasz peraspera kommentjére
2011. nov. 8. 6:53

azért aranyos kis válaszai vannak:
"12. Do you use any tools when playing online ie Holden Manager and if so how vital are they to the online game
I don't use them, it'd probably give me a headache!!"
ismeri a 5bet kifejezést:
"Both of the above, which helped, I can't ever remember 5-betting all in with pocket 3's against the chip leader when I'm 2nd in chips - in the past I'd have just folded and concentrated on laddering up the pay out board."
és azért szerény is:
"No, I'm just on a lucky streak"

herrbert74
Válasz peraspera kommentjére
2011. nov. 8. 9:28

Befejeztem a "profi" (az utóbbi időben LOL) pókeres pályafutásomat - programozó leszek.

Van 165k VPP-m Starson, szeretném átadni a lehetőséget valakinek a 2xSN behúzására ($2600 + 3,5 x bónusz). Erre az évre átadnám az accountot, osztozni szeretnék (kb. $1500-ra gondoltam) és a legjobb ajánlattevőnek adnám át az esélyt, leginkább aki legtöbbet fizet, esetleg előre, referenciák, stb.
NL50-en még be lehet húzni, NL100-on simán. Szerintem elég jó lehetőség, ha valaki jövőre akar kezdeni Starson.

Kérdésem, hogy csinált-e már valaki ilyesmit, mire kell figyelni (bankrollt, pontokat persze kiveszem, de valami biztosíték kellene, gondolom), hol hirdessem meg még esetleg. 2+2-n nem mertem, mert ez nem éppen legális.

Ja, meg van-e jelentkező?

Krono
Válasz zavoka kommentjére
2011. nov. 8. 13:08

Valakinél még rosszalkodik a terem? Nem igazán tudok kapcsolódni a szerverhez.. :)

Koszka9999
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 8. 13:09

szerintem server restart van, pedig de játszanék már :D

aaa11
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 8. 13:11

Valakinél még rosszalkodik a terem? Nem igazán tudok kapcsolódni a szerverhez.. :)

Nálam sem jó :(

trixilw
Válasz aaa11 kommentjére
2011. nov. 8. 13:22

Fulltilt is így kezdődött, kb ebben az időpontban :D :D
Najó, abbahagytam. :p

titcar
Válasz trixilw kommentjére
2011. nov. 8. 13:26

tegnap este óta ki volt írva, hogy restart lesz, ami mindig 7ET-kor van és általában 20-30 perc (bár mindig azt írják, hogy kb 15 lesz :D), sz'al mingyá' jó lesz :D

redoubtable
Válasz herrbert74 kommentjére
2011. nov. 8. 14:22

Befejeztem a "profi" (az utóbbi időben LOL) pókeres pályafutásomat - programozó leszek.

Van 165k VPP-m Starson, szeretném átadni a lehetőséget valakinek a 2xSN behúzására ($2600 + 3,5 x bónusz). Erre az évre átadnám az accountot, osztozni szeretnék (kb. $1500-ra gondoltam) és a legjobb ajánlattevőnek adnám át az esélyt, leginkább aki legtöbbet fizet, esetleg előre, referenciák, stb.
NL50-en még be lehet húzni, NL100-on simán. Szerintem elég jó lehetőség, ha valaki jövőre akar kezdeni Starson.

Kérdésem, hogy csinált-e már valaki ilyesmit, mire kell figyelni (bankrollt, pontokat persze kiveszem, de valami biztosíték kellene, gondolom), hol hirdessem meg még esetleg. 2+2-n nem mertem, mert ez nem éppen legális.

Ja, meg van-e jelentkező?

nem hiszem hogy lenne rá jelentkező. De GL. :D

Élő ügyfélszolgálat