Sziasztok!
Stars-ról szeretnék leutalni de a kártyára amiről felutaltam leutalni nem lehet.
Megoldás lehet a közvetlen banki átutalás. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem h az nem gond-e h forint számlám van a felugró ablakban ahol a banki adatokat kell beírni ott viszont Euro van mint pénznem és ezt nem tudtam megváltoztatni. A másik kérdés h a bankazonosító kód pedíg a számlaszámom vagy mi?
A segítséget előre is köszönöm
Sziasztok!
Stars-ról szeretnék leutalni de a kártyára amiről felutaltam leutalni nem lehet.
Megoldás lehet a közvetlen banki átutalás. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem h az nem gond-e h forint számlám van a felugró ablakban ahol a banki adatokat kell beírni ott viszont Euro van mint pénznem és ezt nem tudtam megváltoztatni. A másik kérdés h a bankazonosító kód pedíg a számlaszámom vagy mi?
A segítséget előre is köszönöm
Amikor megérkezik a pénz, a bankod átváltja a számlád pénznemére. Banki átutalást csak €-ban végez a stars.
A szükséges kódokat a bankodtól kell elkérned. Én az otp-től kaptam egy papírt, amin szerepel a számlaszámom, iban szám, swift kód...
Csak mondd, hogy nemzetközi utaláshoz szükséges infókra van szükséged.
Köszönöm szépen a segítséget
A számlaszámomat nem kérte az nem gáz?
Sziasztok!
És még annyí h van e magyar nyelvű ügyfélszolgálat PS-en
köszönöm
Sziasztok!
köszönöm
Sziasztok!
köszönöm
OTP netes oldalán is fent van az iban, meg a swift, stb.
Keress rá google-ön a bankod nevére+swift, iban (pl.: "Raiffaisen iban swift" így), és valszeg találsz valami oldalt, ahol minden infó rajta van