bmeeok
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. nov. 15. 11:18

Sziasztok!

Stars-ról szeretnék leutalni de a kártyára amiről felutaltam leutalni nem lehet.
Megoldás lehet a közvetlen banki átutalás. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem h az nem gond-e h forint számlám van a felugró ablakban ahol a banki adatokat kell beírni ott viszont Euro van mint pénznem és ezt nem tudtam megváltoztatni. A másik kérdés h a bankazonosító kód pedíg a számlaszámom vagy mi?
A segítséget előre is köszönöm

BT86
Válasz bmeeok kommentjére
2011. nov. 15. 11:34

Sziasztok!

Stars-ról szeretnék leutalni de a kártyára amiről felutaltam leutalni nem lehet.
Megoldás lehet a közvetlen banki átutalás. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem h az nem gond-e h forint számlám van a felugró ablakban ahol a banki adatokat kell beírni ott viszont Euro van mint pénznem és ezt nem tudtam megváltoztatni. A másik kérdés h a bankazonosító kód pedíg a számlaszámom vagy mi?
A segítséget előre is köszönöm

Amikor megérkezik a pénz, a bankod átváltja a számlád pénznemére. Banki átutalást csak €-ban végez a stars.
A szükséges kódokat a bankodtól kell elkérned. Én az otp-től kaptam egy papírt, amin szerepel a számlaszámom, iban szám, swift kód...
Csak mondd, hogy nemzetközi utaláshoz szükséges infókra van szükséged.

Holdenper
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 15. 14:49

Amikor megérkezik a pénz, a bankod átváltja a számlád pénznemére. Banki átutalást csak €-ban végez a stars.
A szükséges kódokat a bankodtól kell elkérned. Én az otp-től kaptam egy papírt, amin szerepel a számlaszámom, iban szám, swift kód...
Csak mondd, hogy nemzetközi utaláshoz szükséges infókra van szükséged.

OTP netes oldalán is fent van az iban, meg a swift, stb.
Keress rá google-ön a bankod nevére+swift, iban (pl.: "Raiffaisen iban swift" így), és valszeg találsz valami oldalt, ahol minden infó rajta van

bmeeok
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 15. 15:45

Köszönöm szépen a segítséget
A számlaszámomat nem kérte az nem gáz?

bmeeok
2011. nov. 15. 15:54

Sziasztok!

És még annyí h van e magyar nyelvű ügyfélszolgálat PS-en
köszönöm

1Tim6:10
2011. nov. 15. 16:00

Sziasztok!

köszönöm

Van. Gyorsak, korrektek.

Holdenper
2011. nov. 15. 16:43

Vagy az IBAN, vagy a SWIFT kód ha jól emlékszem tartalmazza a lényeges részeit:) ha kellett volna,akkor tuti kéri:)

Ndaniel_
2011. nov. 15. 16:52

Sziasztok!

köszönöm

sztem gyorsabb ha a kliensen belül választod az infó alatt az ügyfélszolgálat lehetőséget és ott küldöd el, akkor tényleg hamar válaszolnak:)

BT86
2011. nov. 15. 17:26

Az iban szám tartalmazza, nem gáz.

BT86
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 15. 17:28

OTP netes oldalán is fent van az iban, meg a swift, stb.
Keress rá google-ön a bankod nevére+swift, iban (pl.: "Raiffaisen iban swift" így), és valszeg találsz valami oldalt, ahol minden infó rajta van

Az iban szám tartalmaz egy ellenőrző számot, amit ha jól emlékszem akkor a számlaszámodból képeznek.
De rajta van a számlakivonaton is.
Csak azért írtam, mert én így csináltam, egyből elkértem amikor nyitottam a számlát.

Élő ügyfélszolgálat