bacardi2268
Válasz noverke kommentjére
2011. nov. 22. 9:44

Valaki érti hogy működik ez a promóció?

0.01-0.02 - 0.25 grinderek egy kategóriában küzdenek ki szerez több pontot? ha így van nem igazságtalan ez?

mikortól kezdődik egy napi periódus?

köszi ha valaki érti a promót..

egy kicsit

Paul_
2011. nov. 22. 9:58

0.01-0.02 - 0.25 grinderek egy kategóriában küzdenek ki szerez több pontot? ha így van nem igazságtalan ez?

Elég egyértelmű, 24 óra az adott sávban, VPP alapján legtöbbet termelő nyer. A top 1000 az egyes sávokban pedig kap belépőt egy 500k-s freerollra, tehát napi 4k ember, össz. 40k emberrel fog futni a freeroll. Egyedül a 24 órás periódus nincs kiírva, hogy mettől meddig tart, gondolom úgy van, mint az sng leaderboardnál.
A sávok szinte mindenhol rosszabbak ettől, van ahol micro nl100-ig van hasonló promónál.(sokkal kisebb total prize-al)

cake
Válasz Paul_ kommentjére
2011. nov. 22. 10:11

össz. 40k emberrel fog futni a freeroll.

abból azért le lehet vonni

Paul_
Válasz cake kommentjére
2011. nov. 22. 10:18

Persze, de nem a freerollra akarnak játszani a cg-sek szerintem :) Jó ha lesz 35k nevező, de akkor is 3k sitout lesz belőle.(vagy ettől is kevesebb nevező)

NitroHUN
Válasz Paul_ kommentjére
2011. nov. 22. 10:55

Hát, nem a legjobb promóció, de legalább valami... az a baj, hogy lesz minden nap 100+ marha, akik 12+ órát fognak játszani, szóval a napi max. 4-5 óra munkabírásommal nem nagyon férnék oda...

Tir-X
2011. nov. 22. 11:52

Én sem találtam leírva az időpontot, de aztán megküldték mailben:
"reggel 6:00 és másnap hajnali 5:59 CET között"
Szóval CET reggel 6 lesz mindig az egyes fordulók vége/eleje.

Szerintetek mennyi lesz mondjuk a micro kategória topja? Nem tudom érdemes volna-e tolnom, ha 20-25 k NL10 handet tudok lenyomni. Csak az első menetre érek rá sajna, 23-án, ezért kéne valami tipp :D

Gyanítom sokan rácuppannak, és ugye omahásoknak meg még jobban pöröghet az a fránya VPP.

Tényleg "igazságtalan" amúgy ( mint általában minden race mindenhol :P ). Először megörültem, mert nagyon szajkózta a leírás, hogy "minél több leosztás", de az csak a csőbe húzós rész a figyelmetleneknek :D

zulusierra
Válasz Tir-X kommentjére
2011. nov. 22. 12:23

Jól értem hogy a táblázatban szereplő összegeket nem a promóció végén elért helyezés alapján adják,hanem minden nap kiosztásra kerül?
Ha így van akkor azért nem olyan rossz ez. :)
Aztán lehet hogy az első nap végén már nem így fogom gondolni,meg nyilván lehetne igazságosabb a rendszer.

Paul_
Válasz zulusierra kommentjére
2011. nov. 22. 12:30

Jól értem hogy a táblázatban szereplő összegeket nem a promóció végén elért helyezés alapján adják,hanem minden nap kiosztásra kerül?
Ha így van akkor azért nem olyan rossz ez. :)
Aztán lehet hogy az első nap végén már nem így fogom gondolni,meg nyilván lehetne igazságosabb a rendszer.

Jól érted, 48 órán belül fizetik, Aggrobear típusú játékosok előnyben :D
Egyetlen esély normális(Top 10) helyezésre, a sávban max téten játszva lehetséges, de erősen meggondolandó, hogy mennyire +EV.

banoster
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. nov. 22. 14:05

Új PokerStars promóciók a terem 10. évfordulója alkalmából.

Ring Game Leaderboard

A PokerStars Mikro, Alacsony, Közepes és Magas tétes napi ranglistákat indít november 23-től december 2-ig. Az egyes alapokon legtöbb VPP-t szerző játékosok 50.000 dolláros napi nyereményen osztoznak. Ráadásul minden játékos, aki bármely ranglista első 1.000 helyezettje között végez, kupont kap egy exkluzív freerollra, amelyen a nyereményalap 500 ezer dollár. A promóció teljes díjazása $1.000.000.

Részleteket itt olvashatsz.

10.000 dolláros Osztálytalálkozó freerollok

December 10-én tíz különböző freerollt rendez a PokerStars eddigi teljes éveinek emlékére (2001-2010). Minden verseny nyereményalapja $10.000, illetve kiosztanak egy $15.780 értékű 2012-es PokerStars Caribbean Adventure (PCA) csomagot is a nyerteseknek. A versenyekhez évszámot rendeltek, ezek közül arra nevezhetsz, amelyikkel megegyező évben hoztad létre PokerStars számlád.

Részleteket itt olvashatsz.

fejes1988
Válasz banoster kommentjére
2011. nov. 22. 19:12

van e olyan opció, hogy a meglévő verseny $-ok megmaradjanak, és elsődlegesen simán az accountról lehessen nevezni? és ha igen, hol?

Élő ügyfélszolgálat