step 4 kuponnal megtudom csinálni h beregelek egy 215$-os versenyre majd unreg es t$ lessz belole? esetleg maskepp atvaltani t$be?
Sziasztok!
Most fizetek be először ebbe a terembe és kéri az elején, hogy előtte egyeztessem az adataimat. A gondom a telefonszám megadásával van. Ugye mobilszámot szeretnék csak megadni, viszont a kötelező kitöltendő mező ott van a helyi szám, körzetszámmal mezőnél. Most akkor itt, hogy tudom megadni a mobilszámomat? pl így jó?3630...
Előre is köszi a választ és boccs aláma kérdésért, de nem szeretnék semmit elrontani.
Sziasztok
Két account között szeretnék rendszeresen(!) transferelni (~100-200 USD-ket).
Jellemzően mindig csak egyirányú tranzakciókat kezdeményeznék: x accountról -> y accountra. Majd y accountról kiutalom a pénzt.
Szerintetek ez jelent bármilyen problémát? Bele fognak kötni?
Sziasztok!
Most fizetek be először ebbe a terembe és kéri az elején, hogy előtte egyeztessem az adataimat. A gondom a telefonszám megadásával van. Ugye mobilszámot szeretnék csak megadni, viszont a kötelező kitöltendő mező ott van a helyi szám, körzetszámmal mezőnél. Most akkor itt, hogy tudom megadni a mobilszámomat? pl így jó?3630...
Előre is köszi a választ és boccs aláma kérdésért, de nem szeretnék semmit elrontani.
Tudom,hogy alap ,amit kérdezek de....
- ha több gépről (IP) ről játszok az ciki ?
Természetesen nem egyszerre.
Néha a barátnő gépéről, néha az irodából és sokszor pedig otthonról azaz nem egy időben :)
Eddig nem volt probléma, de nem árt ha tudom,hogy az lehet...
Azért kérdeztem mert többször hallottam, hogy azért zároltak embereket mert más gépről-országból játszottak.
Asszem netkávézóban se lehet játszani.
Mekiből lehet?
Hol tudok erről többet olvasni, hogy hol mit lehet?
(sok lett a "lehet" :)
ps
tobb IP címrol probléma nelkul jatszhatol.en is kb. 3 IP címen van és sosem volt probléma cash out-nal vagy depositnál.ha más nick name jelenne meg a te IP számodnál példávol barát nodé és egy idóben nem lenne rajta te az sem probléma.ha rajta lennél te is o is más IP az má nagyob gond.
tobb IP címrol probléma nelkul jatszhatol.en is kb. 3 IP címen van és sosem volt probléma cash out-nal vagy depositnál.ha más nick name jelenne meg a te IP számodnál példávol barát nodé és egy idóben nem lenne rajta te az sem probléma.ha rajta lennél te is o is más IP az má nagyob gond.
:)
Sziasztok, lenne egy kérdésem! Ha valami modon behuznék egy WSOP-s csomagot és nincs semmi esély rá, h kijussak (munkahely, anyagiak, vizum...), el lehet-e adni azt a csomagot valakinek, vagy az érvényes marad a következö évre is? Elöre is kösz i a választ
Sziasztok, ebben a szovtverben tenyleg nincs lehetoseg pot-ot emelni egy gombbal, tenyleg kezzel kell beirni minig az erteket? biztos nem, de akkor hogyan?
Sziasztok, ebben a szovtverben tenyleg nincs lehetoseg pot-ot emelni egy gombbal, tenyleg kezzel kell beirni minig az erteket? biztos nem, de akkor hogyan?