TY mindenkinek
Pokerstar Kinyirodott
tegnap beszart a pokerstar mit tortent cancelltek a versenyem igy kiirtak hogy elso lett mint az 2043 jatekos
MOST KIFIZETI KI A 2043X6500$
MI A GARANCIA HOGY NEM EN GYOZTEM WOLNA
Szerintem nem az első hely nyereményét kapja meg mindenki. Hanem a még bentlévő összes nyereményt elosztják a bentmaradt játékosok között. Valószínűleg ezt nyerted meg.
poker star
a váloszok a interupted turnament-eknél rajta van a pokerstar oldalain tobb verzió elosztás van a pénzel menyijen voltatok menyi idot ment és satobbi egy biztos poker star nem fizet rá nem kol félni hogy mindenki elsólett.
a váloszok a interupted turnament-eknél rajta van a pokerstar oldalain tobb verzió elosztás van a pénzel menyijen voltatok menyi idot ment és satobbi egy biztos poker star nem fizet rá nem kol félni hogy mindenki elsólett.
poker
nekem nem volt megadva hogy magyar iskolákba járjak és beszéljek ha magyar is vagyok mind másnak.
nekem nem volt megadva hogy magyar iskolákba járjak és beszéljek ha magyar is vagyok mind másnak.
poker star
nincs diakritikás gépem.
nincs diakritikás gépem.