Bajzi
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 14. 18:55

Egy olyan kerdesem lenne hozzatok, amire egy kis utanaolvasas utan valaszt kaphatnek, de jobban szeretnem a Ti szatokbol hallani a valaszt.
PS-en irja, hogy csak a CTF engedellyel rendelkezo VISA kartyakra tamogatjak a kifizeteseket, es hogy a nem USA-ban kiadott kartyak rendelkeznek ilyennel.
Ebbol ugyan kovetkezik, hogy a Raiffeisenes VISA kartyam jo kell hogy legyen, de mielott a bankomnal kopogtatnek gondoltam megkerdezlek Titeket, hogy kozuletek a visasoknak gond nelkul mennek e a ki es befizetesek.

zend
Válasz Bajzi kommentjére
2009. máj. 14. 19:06

Egy olyan kerdesem lenne hozzatok, amire egy kis utanaolvasas utan valaszt kaphatnek, de jobban szeretnem a Ti szatokbol hallani a valaszt.
PS-en irja, hogy csak a CTF engedellyel rendelkezo VISA kartyakra tamogatjak a kifizeteseket, es hogy a nem USA-ban kiadott kartyak rendelkeznek ilyennel.
Ebbol ugyan kovetkezik, hogy a Raiffeisenes VISA kartyam jo kell hogy legyen, de mielott a bankomnal kopogtatnek gondoltam megkerdezlek Titeket, hogy kozuletek a visasoknak gond nelkul mennek e a ki es befizetesek.

Szerintem jó kell hogy legyen,cimborám otp visa-val fizetett be nemrég úgyhogy a rafis kártyával is gond nélkül mennie kell.

csalo01
Válasz Thomasson kommentjére
2009. máj. 16. 13:52

Pokerstars/Leosztástörténet

Üdv

Hol tudom beállítani hogy a gépre mentse txt-ben a leosztásaimat? Letoltam már egy jó pár versenyt MTT-t pokerstarson, de a handhistory mappában semmi nincs...

malacka001
Válasz csalo01 kommentjére
2009. máj. 16. 13:58

Options/ Instant Hand History Options
és klikk

Yomb1e
Válasz malacka001 kommentjére
2009. máj. 16. 14:02

Meg tudja mondani valaki hogy mennyi ideig kell összegyűjteni a pendrive-ért a pontokat? Mert regeltem de mostanában nem tudok ott játszani. Köszi.

tentaculata
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. máj. 18. 20:08

Ha cimborám player transferrel áttolt x összeget, azt én gond nélkül kivehetem a saját számlámra?

ALCU01
Válasz tentaculata kommentjére
2009. máj. 18. 20:57

Ha cimborám player transferrel áttolt x összeget, azt én gond nélkül kivehetem a saját számlámra?

Ha jól tudom, $100-onként kell 7VPP-t gyűjteni, miután megvolt a transfer, de utána kiveheted...

plastikman0
Válasz csalo01 kommentjére
2009. máj. 18. 22:53

Üdv

Hol tudom beállítani hogy a gépre mentse txt-ben a leosztásaimat? Letoltam már egy jó pár versenyt MTT-t pokerstarson, de a handhistory mappában semmi nincs...

hozz létre egy új mappát neki, akár a HH mappán belül vagy máshol és akkor már jó lesz, nekem is sokig ez volta gond hogy nem mentette le utána a handhistory mappában csináltam egy kkkkk nevű amppát és ata jó :D

ChrisBorosi
Válasz Thomasson kommentjére
2009. máj. 21. 10:17

Sziasztok!

Valaki nevezett már erre az újfajta, tripla vagy semmi sng-re a Starson?

cake
Válasz ChrisBorosi kommentjére
2009. máj. 21. 10:23

Sziasztok!

Valaki nevezett már erre az újfajta, tripla vagy semmi sng-re a Starson?

Ceewyl talan

Élő ügyfélszolgálat