iKeksz
Válasz kaniboj kommentjére
2013. febr. 14. 13:36
meddig tart a server újraindítás? mikor lehet újra csatlakozni?
Mondjuk kiírták, hogy nem kell elhagynod a helyed, mert 15 perc azt kész :D de ez 1-1.5 óra mindig megvan, tehát 2-fél3 fele lazán lehet már nyomulni, de aztán még lehet előbb is :)
forexnub
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 14. 13:47
Én többször utaltam már ki bankszámlára is, szinte semmit nem vonnak le, minimális a költsége. Valamit félreolvastál.
ha közvetlenül bankszámlára utalsz ps-ről akkor azt milyen árfolyamon váltja?
mert mb-ről utalva kb -5ft/$ :S
szóval lehet hogy jobb lenne psről utalni
titcar
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 14. 13:51
Mondjuk kiírták, hogy nem kell elhagynod a helyed, mert 15 perc azt kész :D de ez 1-1.5 óra mindig megvan, tehát 2-fél3 fele lazán lehet már nyomulni, de aztán még lehet előbb is :)
hát ez azért így nem pontos, általában 30-40p szokott lenni, nagyon ritka, hogy több mint 1 óra legyen a tervezett leállás.
12mike34
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 14. 13:52
Sziasztok!
Az első befizetői bónuszt külön kell kérni, vagy automatikusan jóváírják minden 170.-FPp után?
kaniboj
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 14. 13:53
hát ez azért így nem pontos, általában 30-40p szokott lenni, nagyon ritka, hogy több mint 1 óra legyen a tervezett leállás.
Mondjuk én még nem tudok belépni...
GoodGame
Válasz 12mike34 kommentjére
2013. febr. 14. 14:37
Sziasztok!
Az első befizetői bónuszt külön kell kérni, vagy automatikusan jóváírják minden 170.-FPp után?
Az első befizetői bónusz 100% max. $600 bónuszjár a
STARS600 bónusz kód felhasználásával.
Az új befizetők 100% bónuszt kapnak az első három befizetésükre (max. $600-ig). Így akár három, a feltételeknek megfelelő befizetést is végrehajthatsz 90 napon belül, mindegyik után jár bónusz (összesen max. $600 értékben).
A bónuszt $10-os részletekben írják jóvá minden 170 VPP megszerzése után. Az adott befizetést követően hat hónap áll a rendelkezésedre, hogy a szükséges számú VPP-t összegyűjtsd.
21PoKeRaRcSuNy
Válasz csicso9 kommentjére
2013. febr. 14. 15:02
Tudja valaki miért nem lahat csatlakozni! Esetleg más is van így! Fél óraja nem tudok!
Nálam pik-pakk bejött a PS !
kapitany10
Válasz forexnub kommentjére
2013. febr. 14. 15:26
ha közvetlenül bankszámlára utalsz ps-ről akkor azt milyen árfolyamon váltja?
mert mb-ről utalva kb -5ft/$ :S
szóval lehet hogy jobb lenne psről utalni
MB ről ha számlára tolod a apénzt akkor nem csak az a 2.60 dollár van kezelési költségként? van ezen felül is más? ja és ha dollár alapú a MB akkor vesznek még le a magyar banknál pénzt az átváltásért vagy bármi másért?
2.
a jelenlegi súlyozott fpp számolásnál hogy állnak a dolgok?
itt arra gondolok hogy ha van egy 2 dolláros rake és abban a potban én nem vettem részt akkor én ott mennyi vpp-t kapok? és ugyanez ha beszálltam? :)
GoodGame
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 14. 15:53
Skrill számláról bankszámlára 1,8 EUR a kezelési költség, erre jöhet még rá a konverziós díj (a skrill 2,49%-ot ad hozzá a saját árfolyamukhoz (jelenleg 291,09-en váltanak))
A VPP számolás úgy történik, ha például 5 játékos vesz részt egy 200NL 6max asztalon, ahol 100$ volt a pot, akkor 3$ volt a rake, ami azt jelenti, hogy 16,5VPP-t kap az asztal arra a leosztásra.
Ezután, ezt a 16,5 VPP-t kell megszorozni azzal az összeggel, amennyi pénzzel az adott játékos hozzájárult az adott leosztáshoz. Ha mondjuk 6$-t tett be, akkor a képlet 16,5*(6/100)=0,99 VPP. Ha a második játékos nem járult hozzá a pothoz, mert dobott még flop előtt, akkor ő nem kap VPP pontot.