mtt-n miért lenne jó csalni valaki irányába?
ha ilyet nem bírsz akkor inkabb ne pokerezz szerintem
Egy szóval sem írtam hogy nem bírom ezeket,sőt csak az ilyeneket szeretem igazán meg az ilyeneket mint Te. Akkor épp úgy tartotta kedvem hogy berakom ide. De ezután majd meggondolom hogy sztem jobb lenne itt dobni a KK-t.
elgondolkodtató, hogy miért is hozol -17% ROI-t Stars mttken :)
mert egy veréb fish vagyok azért:)
Tényleg mtt-sek itt mit kellett volna csinálnom?
1. Ne postolj bad beat handeket. Beraktad előnyből lejavultak, stb. stb. ilyen mindig volt és mindig lesz, mindenki ugyanúgy kapja. fe-les-le-ges.
2. Ne használj boom playert mert egy áttekinthetetlen szar, és ha azt szeretnéd, hogy érdemben elemezzék a handjeidet, akkor arra, még mindig a jó öreg weaktight a megfelelő válasz.
3. Keresd meg azokat a handjeidet, amiben nem voltál biztos, hogy jó-e, hártányból tetted be, valamit rosszul csináltál, kérdezz. Csak ezekből fogsz tudni tanulni. Videók, elemző csoportokba való társulás, coaching, cikkek, megannyi a lehetőség.
4. Ne játssz turbo, 3x turbo, hyperturbo mtt-ket ha nem bírod a már amúgy is durva variancia megnövelését. Játsszál deep MTT-ket: ha valóban jobb vagy, hamarabb kijön a hosszútáv, mert nem csak arról szólnak, hogy hogyan pusholgatsz.
Jelenleg Belabacsi vezeti a 1M$ free-t:)
Húzott egy AA vs AK-t.
Ugy látom darklol szépet szakított a 1M$-os free-n. Ha az a darklol akire én gondolok,de minden bizonnyal igen :)
Jelenleg Belabacsi vezeti a 1M$ free-t:)
Ugy látom darklol szépet szakított a 1M$-os free-n. Ha az a darklol akire én gondolok,de minden bizonnyal igen :)kire gondolsz ?