csak a regeknél állt meg, rekreációs játékosok játszhatnak ;D
Ez így vicc.
Ilyenkor mi van?
Ez igy nem korrekt én nem hyper-turbóra reggeltem be,hogy 10 bb-nél kapjak lapot.
350K játékos van fent. Lehet ezt bírja nehezen a szerver, de ettől függetlenül valóban gáz, bár nekem nem volt gondom most meg breaking time.
én már a panaszlevelem fogalmazom...
a főszaton 10bb-m maradt, amit sikerült AA-val betenni egy random K7 ellen, aki megunta a várakozást, persze lemákolt, de nem is ez a lényeg, hanem, h nem erre a versenyre, nem így akartam nevezni
addig basztatom majd őket, míg vissza nem adják a beülőmet, az hótziher
én már a panaszlevelem fogalmazom...
a főszaton 10bb-m maradt, amit sikerült AA-val betenni egy random K7 ellen, aki megunta a várakozást, persze lemákolt, de nem is ez a lényeg, hanem, h nem erre a versenyre, nem így akartam nevezni
addig basztatom majd őket, míg vissza nem adják a beülőmet, az hótziher
Én is félkor regeltem a sat-ra aztán lement 3 leosztás, jött a szünet utána meg már 100-200 a vak. Ez most mi??? Az tuti hogy írok a supportnak még ma este...
Vissza szokták adni szó nélkül. Remélem most is így lesz.
Administrator: We are aware of an issue with lag in two large tournamentsgoing on at the moment. We're working to resolve the issue as quicklyas possible. Thank you for your patience. There is no need to contactSupport.
Csesszék meg...
Én is irtam .Megirtam kérem vissza a beülőmet mert nem ilyen tipusú versenyre reggeltem.