Én azt sajnálom igy esélyem se volt az smre bejutni erről a satról .És ez most csak is a Ps hibája.
Én azt sajnálom igy esélyem se volt az smre bejutni erről a satról .És ez most csak is a Ps hibája.
Félk 8 regeltem az sm-satra 8. leoaztásom egy :Ac::Ad:, hármas allin persze bukóval. A 9. leosztásra meg kiestem a minimális zsetonommal ami maradt, ez már 20:16-kor történt meg. Háromnegyed óra alatt 9 leosztás nem is rossz. Írtam a supportnak hogy küldjék vissza a beülőt mer én nem hyper turbóra neveztem. Kíváncsi leszek mi lesz.
Az a gáz, hogy én kb. egész héten ezt a satot vártam, hogy na most itt a lehetőség, erre amikor 1 leosztás és 15 perc várakozás után visszatér a játék, a vak 10/20-ról hirtelen 50-100-ra ugrik?? Hát ez milyen már, hogy nem tudják addig megállítani a verseny óráját? OK, hogy sokan játszanak ma, de hát korábban is játszottak már ennyien, meg voltak ekkora versenyek. Storm pl. minden héten ennyi emberrel indul.
Persze azt a 15 nagyvakot már nyilván be kellett tolnom JJ-vel 1 limpre, mert nem akartam flopig jutni, erre egy unatkozó játékos lecallol JQ-val és drillt kap? Míg, ha 10/20 szinten történik ez, nyilván nem megyek allin 75BB-vel, hanem emelek, c-betelek max. és dobok kb. 200 zsetont veszítve 1500-ből. Ez így nagyon kitolás volt több 10000 emberrel!
Szánalmas, most csalódtam a PS-ben.. :(
Én is írtam a PS-nek, remélem profin és korrektül fogják kezelni ezt a hibát. Jó sok dolguk lehet most a több tízezer csalódott játékossal.
Nagyon nagy kár pedig ez lehetett volna a PS egyik legszebb napja. A sunday 7 million pl már tuti nem lesz overlay-es + rengeteg versenyen a garancia háromszorosa a nyereményalap és erre itt ez a blama. :(
Ez nagyon gáz. Én nem vagyok egy ilyen minden badbeaten kiakadó játékos, de ez most nálam is kiverte a biztosítékot. Először pályafutásom során írtam is Stars supportnak. Elcseszte az estém, most már várhatják, hogy reggelek 215 dollárért.
SM leállt, más megy, másnál is így van?
Na ****a most már a storm is áll.....:mad:
Éssss megint áll
SM leállt, más megy, másnál is így van?