Starson nagyon nagyon ritka, ha overlay-es egy verseny. Teljesen mindegy, hogy a nap melyik időszakában játszol. Talán annyi, hogy hajnalban nincs akkora field.
lesz vmi 1 milliós freeroll, gondolom rohadtsok indulóval :D
$1M Ultimate Freeroll - $50K 1st Prize - Special 100 Billion Celebration Freeroll
most 50$ depo ULTIMATE kóddal ad entryt, nem tudom meddig meg mi merre hogyan, csak most láttam.
Üdv!
Volt a Pokerstarson egy "Mutasd a munkaállomásod" c. pályázat, valahol meg tudom még nézni a feltöltött képeket?
Üdv!
Volt a Pokerstarson egy "Mutasd a munkaállomásod" c. pályázat, valahol meg tudom még nézni a feltöltött képeket?
hi all pt3at hasznalom es a zoom jatekokban rossz helyen van a hud tud valaki segiteni hogy hol kell bealitani
masik hogy be lehet allitani a hudba h mutassa hany BB je van a jatekosoknak en nem talaltam meg
ps rng... no comment
ps rng... no comment
Játszom már pár éve online, PS-en csak 1 hónapja. Mindenesetre ma megkaptam egy river tizessel életem első royal flöss vs ász pókerét.
Nesze neked hosszu táv 12 verseny után megnyerte a Big 8.80-at ,én is sorba áltam de az RNG csak 83 -ig helyig engedett aztán lap sivatag az én hosszu távom még nem érkezett el.Tudom hogy nincs elég tudásom DE hányan nyertek már ugy versenyt :confused: .
Nesze neked hosszu táv 12 verseny után megnyerte a Big 8.80-at ,én is sorba áltam de az RNG csak 83 -ig helyig engedett aztán lap sivatag az én hosszu távom még nem érkezett el.Tudom hogy nincs elég tudásom DE hányan nyertek már ugy versenyt :confused: .