Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
dfecco23
Válasz Thomasson kommentjére
2013. jún. 3. 0:59

Starson nagyon nagyon ritka, ha overlay-es egy verseny. Teljesen mindegy, hogy a nap melyik időszakában játszol. Talán annyi, hogy hajnalban nincs akkora field.

Riddler1988
Válasz titcar kommentjére
2013. jún. 3. 1:54

lesz vmi 1 milliós freeroll, gondolom rohadtsok indulóval :D
$1M Ultimate Freeroll - $50K 1st Prize - Special 100 Billion Celebration Freeroll

most 50$ depo ULTIMATE kóddal ad entryt, nem tudom meddig meg mi merre hogyan, csak most láttam.

Akkor is kapsz kupont, ha indultál a mostani Storm-on.

tRomf29
2013. jún. 3. 17:34

Üdv!

Volt a Pokerstarson egy "Mutasd a munkaállomásod" c. pályázat, valahol meg tudom még nézni a feltöltött képeket?

kry
Válasz tRomf29 kommentjére
2013. jún. 3. 18:12

Üdv!

Volt a Pokerstarson egy "Mutasd a munkaállomásod" c. pályázat, valahol meg tudom még nézni a feltöltött képeket?

Instagram photos for tag #starssickestsetup | Statigram

szazsa
2013. jún. 3. 21:05

hi all pt3at hasznalom es a zoom jatekokban rossz helyen van a hud tud valaki segiteni hogy hol kell bealitani
masik hogy be lehet allitani a hudba h mutassa hany BB je van a jatekosoknak en nem talaltam meg

vadallat
2013. jún. 3. 22:51

ps rng... no comment

tomi996
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 4. 1:02

ps rng... no comment

Rám is berágott :(

mikki86
2013. jún. 4. 1:26

Játszom már pár éve online, PS-en csak 1 hónapja. Mindenesetre ma megkaptam egy river tizessel életem első royal flöss vs ász pókerét.

feketeparduc
Válasz mikki86 kommentjére
2013. jún. 5. 8:51

Nesze neked hosszu táv 12 verseny után megnyerte a Big 8.80-at ,én is sorba áltam de az RNG csak 83 -ig helyig engedett aztán lap sivatag az én hosszu távom még nem érkezett el.Tudom hogy nincs elég tudásom DE hányan nyertek már ugy versenyt :confused: .

lecso10
Válasz feketeparduc kommentjére
2013. jún. 5. 9:38

Nesze neked hosszu táv 12 verseny után megnyerte a Big 8.80-at ,én is sorba áltam de az RNG csak 83 -ig helyig engedett aztán lap sivatag az én hosszu távom még nem érkezett el.Tudom hogy nincs elég tudásom DE hányan nyertek már ugy versenyt :confused: .

A k anyját megb. az ilyen! :D

Élő ügyfélszolgálat