Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
nbzmgpkr
Válasz zorck kommentjére
2013. jún. 17. 15:55

Golden sit&go tornák - 100 milliárd leosztás ünnepe - 1 M $ nyeremény

Van olyan, aki ezt érti? Nekem nem egészen világos, hogy mi a lényege. Én ezt értem: benevezek egy sng-re, mondjuk 7 dollárért. Ha szerencsém van és ez egy golden sng asztal, akkor akár úgy is veheti a szoftver, hogy én most nem egy 7, hanem egy 70 dolláros sng-n játszom és ennek megfelelően 10-szeres lesz a nyereményalap is. De persze csak 7 dollárba kerül az egész. Jól értem?

ZsoleszAK47
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. jún. 17. 16:06

Van olyan, aki ezt érti? Nekem nem egészen világos, hogy mi a lényege. Én ezt értem: benevezek egy sng-re, mondjuk 7 dollárért. Ha szerencsém van és ez egy golden sng asztal, akkor akár úgy is veheti a szoftver, hogy én most nem egy 7, hanem egy 70 dolláros sng-n játszom és ennek megfelelően 10-szeres lesz a nyereményalap is. De persze csak 7 dollárba kerül az egész. Jól értem?

Éppen most megy egy 7$os 6max turbo golden sng, 38.88$ lenne alapból a prizepool, de ehhez hozzáadtak 769.92$-t. Minden játékos minimum 70$-t kap, a 2. 122.4$-t, az első 227.52$-t pluszban. Én így értelmezem.

nbzmgpkr
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2013. jún. 17. 16:21

Éppen most megy egy 7$os 6max turbo golden sng, 38.88$ lenne alapból a prizepool, de ehhez hozzáadtak 769.92$-t. Minden játékos minimum 70$-t kap, a 2. 122.4$-t, az első 227.52$-t pluszban. Én így értelmezem.

nem értem... hogy jönnek ki ezek a számok? és mi az, hogy mindenki nyer? tohadt szarul magyarázták ezt el, szerintem. vagy csak én nem értem?

ZsoleszAK47
2013. jún. 17. 16:26

nem értem... hogy jönnek ki ezek a számok? és mi az, hogy mindenki nyer? tohadt szarul magyarázták ezt el, szerintem. vagy csak én nem értem?

Azért nyer mindenki mert ünnepel a ps, hogy ő nyeri a legtöbbet! :D

Három Golden sit&go jutalom szint van:

Dupla nyereményalap + két nevezési díj fejenként
Négyszeres nyereményalap + négy nevezési díj fejenként
Tízszeres nyereményalap + tíz nevezési díj fejenként

nbzmgpkr
Válasz Thomasson kommentjére
2013. jún. 17. 16:31

á, értem. tehát 7 dolláron kapsz alapból 70 dollárt (6maxnál akkor az 420), plusz 10szeres a nyereményalap, amit viszont ugye az első kettő visz. ok, megvagyok. köszönöm. :D

ZsoleszAK47
2013. jún. 17. 16:35

á, értem. tehát 7 dolláron kapsz alapból 70 dollárt (6maxnál akkor az 420), plusz 10szeres a nyereményalap, amit viszont ugye az első kettő visz. ok, megvagyok. köszönöm. :D

Valami olyasmi, de majd figyeljük az aktuális golden sng-ket és rájövünk :)

masikati
2013. jún. 17. 17:41

Nem tudom milyen időközönként vannak, de durva, hogy most ültem be az első SnG-re és az pont Golden SnG. Vagy nagyot mákoltam vagy egész könnyű betalálni.

lecso10
Válasz masikati kommentjére
2013. jún. 17. 17:45

Nem tudom milyen időközönként vannak, de durva, hogy most ültem be az első SnG-re és az pont Golden SnG. Vagy nagyot mákoltam vagy egész könnyű betalálni.

Nagyot mákoltál...

dfecco23
Válasz masikati kommentjére
2013. jún. 17. 17:46

Csak szerencséd volt .

Én letoltam már 70 sng-t de még semmi ...

dudu2020365
2013. jún. 17. 19:06

Srácok a most induló 48 fős 1,5$-os omaha golden sith and go!!!! Regeljetek!!

Élő ügyfélszolgálat