Golden sit&go tornák - 100 milliárd leosztás ünnepe - 1 M $ nyeremény
Van olyan, aki ezt érti? Nekem nem egészen világos, hogy mi a lényege. Én ezt értem: benevezek egy sng-re, mondjuk 7 dollárért. Ha szerencsém van és ez egy golden sng asztal, akkor akár úgy is veheti a szoftver, hogy én most nem egy 7, hanem egy 70 dolláros sng-n játszom és ennek megfelelően 10-szeres lesz a nyereményalap is. De persze csak 7 dollárba kerül az egész. Jól értem?
Éppen most megy egy 7$os 6max turbo golden sng, 38.88$ lenne alapból a prizepool, de ehhez hozzáadtak 769.92$-t. Minden játékos minimum 70$-t kap, a 2. 122.4$-t, az első 227.52$-t pluszban. Én így értelmezem.
nem értem... hogy jönnek ki ezek a számok? és mi az, hogy mindenki nyer? tohadt szarul magyarázták ezt el, szerintem. vagy csak én nem értem?
á, értem. tehát 7 dolláron kapsz alapból 70 dollárt (6maxnál akkor az 420), plusz 10szeres a nyereményalap, amit viszont ugye az első kettő visz. ok, megvagyok. köszönöm. :D
á, értem. tehát 7 dolláron kapsz alapból 70 dollárt (6maxnál akkor az 420), plusz 10szeres a nyereményalap, amit viszont ugye az első kettő visz. ok, megvagyok. köszönöm. :D
Nem tudom milyen időközönként vannak, de durva, hogy most ültem be az első SnG-re és az pont Golden SnG. Vagy nagyot mákoltam vagy egész könnyű betalálni.
Nem tudom milyen időközönként vannak, de durva, hogy most ültem be az első SnG-re és az pont Golden SnG. Vagy nagyot mákoltam vagy egész könnyű betalálni.
Srácok a most induló 48 fős 1,5$-os omaha golden sith and go!!!! Regeljetek!!