Pókertermek rangsora
Kicsit ingoványos területre lépek, de talán megbocsátható, amit most leírok.
A neten kerestem ranglistákat a pókertermekre, mert rájöttem, hogy a pókertermek értékelésével (is) foglalkozó oldalak nagyon részrehajlóak. A mi vendéglátóink salamoni módon teljes holtersenyt hoztak ki az összes szponzor között. Én a ******-ot használom, de sajnos ott is eleve csak a nekik részesedést fizető oldalak szerepelnek a rangsorban, a pontozás pedig nem kis kívánnivalót hagy maga után.
Nekiálltam keresni a neten másik után, de legnagyobb meglepetésemre nem találtam használhatót!
Úgyhogy kicsit leültem gondolkodni és a mellékletként beküldött Excel táblázat lett az eredménye. Sajnos kevés még a tapasztalatom, de nem baj, a rangsor úgyis objektív tények és a játékosok szubjektív szavazatai alapján kell összeálljon.
Mindegyik tényező kap egy 1-10-ig terjedő pontszámot, valamint egy 0-5-ig terjedő szorzószámot, hogy súlyozni lehessen a tényezőket. Elképzelésem szerint ezt a táblázatot fel lehetne tenni a netre, Javascript segítségével könnyen lehetne személyre szabott ranglistákat készíteni vele. Az átlagos igények alapján lehetne egy alap súlyozást beállítani, amit mindenki beállíthatna a maga igényeinek megfelelően. Amit most a táblázatba írtam be, az jórészt hasraütés eredménye, senki ne vegye komolyan.
Izé, meg tudnám csinálni, de egyrészt a saját oldalamra (http://www.kvizportal.hu) mégsem tehetem fel, másrészt időm sincs, mert minden időm pókerezéssel töltöm. :-)
Nos, kíváncsi vagyok, mennyire tetszik nektek az ötletem, én nagyon örültem volna, ha lett volna ilyen, amikor azon filóztam, melyik legyen a következő terem, illetve még most is jó hasznát venném, ha kapnék segítséget, ötletet tőletek.
Ha akad érdeklődő, akkor rendszeresen frissíthetem a listát itt, Excelben is!
Az ideális pókerterem nagyon szubjektív, mindenkinek más a legjobb.
A legfontosabb, hogy mi a kiválasztott póker fajta. Ha ezt megvan, akkor kezdődhet a keresés. A legtöbb terem annak ellenére, hogy a teljes póker palettát ajánlja játékosainak, csak néhányban igazán erős. Ezért fontos megtalálni a számunkra ideálisat.
A PókerAkadémián próbálunk olyan termeket ajánlani, amik lefedik a teljes kínálatot, ezzel is segítve a játékosoknak, hogy ne több száz, hanem csak 10-12 terem közül kelljen kiválasztani a számukra legmegfelelőbbet. A legtöbb póker hálózatból már van partnerünk, hamarosan a még néhány hiányzót is bemutatjuk.
Néhány példa:
Nos, kíváncsi vagyok, mennyire tetszik nektek az ötletem, én nagyon örültem volna, ha lett volna ilyen, amikor azon filóztam, melyik legyen a következő terem, illetve még most is jó hasznát venném, ha kapnék segítséget, ötletet tőletek.
Ha akad érdeklődő, akkor rendszeresen frissíthetem a listát itt, Excelben is!
Az ideális pókerterem nagyon szubjektív, mindenkinek más a legjobb.
Kicsit frissítettem a listát. Sajnos még mindig csak az én szubjektív véleményem és a 6 általam ismert terem van benne.
Az objektív mutatók sem pontosak még, lehetne finomítani még őket.
hogyan skáláztad az ellnenfeleket, ha 10-akkor nagyon gyengék,vagy épp erősek?
hogyan skáláztad az ellnenfeleket, ha 10-akkor nagyon gyengék,vagy épp erősek?