PPI Poker nick megtévesztés
Sziasztok.
Valamelyik kretén a PPI Pokeren az én nevemben regisztrált (amivel persze semmi gond nincs, jót röhögtem rajta, amikor mondták), azonban ez a srác %-ot is ad el a versenyeiből a kliensen belül(erre lehetőség van ebben a teremben). Így már sokkal személyesebb és felháborítóbb lett a dolog, mert egyrészt ronthatja a megítélésem, másrészt megtéveszti a vásárlókat.
Tehát ne vegyetek "belőlem" PPI Pokeren, ha arra jártok. :)
Nem vagyok jártas ebben a teremben, szerintetek mekkora esély van rá, hogy valamilyen módon szankcionálják?
GL
Az a baj, hogy nem a PPI-n regisztrált, hanem a hálózat másik skinjén, így nem látjuk az adatait. Meg amúgy is csak meg tudnám kérni, hogy ne használja a neved, nyilván mindenki olyan nicken regisztrál, amilyenen szeretne, gondolj bele, mennyi Negreanu, Doug Polk meg Isildur lehet a kisebb termekben :)
De a felvetés jó, ne vegyetek százalékot valakiből csak azért, mert egy ismert magyar pókeres nevén regisztrál.
fame lvl Krono
Az a baj, hogy nem a PPI-n regisztrált, hanem a hálózat másik skinjén, így nem látjuk az adatait. Meg amúgy is csak meg tudnám kérni, hogy ne használja a neved, nyilván mindenki olyan nicken regisztrál, amilyenen szeretne, gondolj bele, mennyi Negreanu, Doug Polk meg Isildur lehet a kisebb termekben :)
De a felvetés jó, ne vegyetek százalékot valakiből csak azért, mert egy ismert magyar pókeres nevén regisztrál.
Basszus, az akadémiás bónuszkódot nem írtam bele...
Én kajak bedőltem, mert én vettem egyszer %-ot, de nem tetszett amit láttam :( így többet nem vettem. Köszi, hogy szóltál.
Egyébként danfiu sem a saját "danfiu" nickel játszik. Nem értem miért nem lehet a rake race en kiirni az eredeti nickjét..
Egyébként danfiu sem a saját "danfiu" nickel játszik. Nem értem miért nem lehet a rake race en kiirni az eredeti nickjét..
Nyald meg a brét ? Akkor telibetaláltam?