Póker Fórum Archívum > Online póker termek > PPI Poker nick megtévesztés

Krono
2017. aug. 2. 12:27

PPI Poker nick megtévesztés

Sziasztok.

Valamelyik kretén a PPI Pokeren az én nevemben regisztrált (amivel persze semmi gond nincs, jót röhögtem rajta, amikor mondták), azonban ez a srác %-ot is ad el a versenyeiből a kliensen belül(erre lehetőség van ebben a teremben). Így már sokkal személyesebb és felháborítóbb lett a dolog, mert egyrészt ronthatja a megítélésem, másrészt megtéveszti a vásárlókat.

Tehát ne vegyetek "belőlem" PPI Pokeren, ha arra jártok. :)

Nem vagyok jártas ebben a teremben, szerintetek mekkora esély van rá, hogy valamilyen módon szankcionálják?

GL

birs320
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 2. 12:56

Az a baj, hogy nem a PPI-n regisztrált, hanem a hálózat másik skinjén, így nem látjuk az adatait. Meg amúgy is csak meg tudnám kérni, hogy ne használja a neved, nyilván mindenki olyan nicken regisztrál, amilyenen szeretne, gondolj bele, mennyi Negreanu, Doug Polk meg Isildur lehet a kisebb termekben :)

De a felvetés jó, ne vegyetek százalékot valakiből csak azért, mert egy ismert magyar pókeres nevén regisztrál.

crazy3317
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 2. 14:18

fame lvl Krono

DrBuru
Válasz birs320 kommentjére
2017. aug. 9. 20:43

Az a baj, hogy nem a PPI-n regisztrált, hanem a hálózat másik skinjén, így nem látjuk az adatait. Meg amúgy is csak meg tudnám kérni, hogy ne használja a neved, nyilván mindenki olyan nicken regisztrál, amilyenen szeretne, gondolj bele, mennyi Negreanu, Doug Polk meg Isildur lehet a kisebb termekben :)

De a felvetés jó, ne vegyetek százalékot valakiből csak azért, mert egy ismert magyar pókeres nevén regisztrál.

Ennek az örömére én (természetesen viccből) birs320b leszek.

DrBuru
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 9. 20:45

Basszus, az akadémiás bónuszkódot nem írtam bele...

totya0611
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 9. 22:57

Én kajak bedőltem, mert én vettem egyszer %-ot, de nem tetszett amit láttam :( így többet nem vettem. Köszi, hogy szóltál.

naggeri
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 10. 0:45

Egyébként danfiu sem a saját "danfiu" nickel játszik. Nem értem miért nem lehet a rake race en kiirni az eredeti nickjét..

danfiu
Válasz naggeri kommentjére
2017. aug. 10. 13:12

Egyébként danfiu sem a saját "danfiu" nickel játszik. Nem értem miért nem lehet a rake race en kiirni az eredeti nickjét..

mert csunya:D

WINAMAXDONK
Válasz Krono kommentjére
2017. aug. 10. 16:07

Nyald meg a brét ? Akkor telibetaláltam?

Élő ügyfélszolgálat