security@ggnetwork.com
Szokásos, útlevél +90 napon belüli közüzemi számla, ami igazolja a címed
Sziasztok!
Valaki ismerkedik már komolyabban ezzel az Allin or Fold játékkal?
Hozható rajta normális profit vagy full felverő az egész?
Magasabb téten csúcsidőben mennyire pörög ez a műfaj?
Sztem nehéz. Nagy önuralom, és ICM ismerete szükségeltetik. GL.
GG hálózaton NL400 allinorfoldon most 3 magyar: Eldoro12, wontcallyourshit , ambacsulu és egy szerb DraganaVolimTe 4 azonos asztalon egymással játszva any2 allin mennek, ez most csalás? gondolom az mert miért érné meg nekik másmiatt? jackpot EQ nem tudom mennyi de 100% hogy ismerik egymást és ez jackpot kiütése miatti összjáték, esetleg akadémiás rakeraccel való visszaélés, mindenképp utána kellene nézetni ezeknek a nickeknek és a raceből kizárni őket
amúgy hozható, adnál egy email címet és elküldöm a statom rajta
jó ez a GG network, de nagyon sok gyerek betegsége van még, pokercraft adatai teljesen rosszak, nem mindig dobja be az összes asztalt amire reggelve vagy, a bónuszt sehol nem tudod figyelemmel követni, nem tudod megnézni mennyi volt a rake-d az adott héten vagy hónapban(max. az akadémián a rake race-n).
A legrosszabb, hogy egyre több jó magyar regular van rajta :-D
jó ez a GG network, de nagyon sok gyerek betegsége van még, pokercraft adatai teljesen rosszak, nem mindig dobja be az összes asztalt amire reggelve vagy, a bónuszt sehol nem tudod figyelemmel követni, nem tudod megnézni mennyi volt a rake-d az adott héten vagy hónapban(max. az akadémián a rake race-n).
A legrosszabb, hogy egyre több jó magyar regular van rajta :-D
Csak annyit akartam irni, h megvolt az elso cashoutom a terembol ma hajnalban es delben itt volt a penz, szal le a kalappal.
Egyetértek veled. Iszonyú amatőr hiba, hogy egyszerre induló versenyeknél rendszeresen csak az egyiket nyitja meg.
Sziasztok aki itt játszik micro limiten megtudna mondani milyen erősségű a mezőny? Előre is köszönöm.