birs320
Válasz SRLG kommentjére
2017. aug. 4. 13:30

security@ggnetwork.com

Szokásos, útlevél +90 napon belüli közüzemi számla, ami igazolja a címed

Arsenal0717
Válasz birs320 kommentjére
2017. aug. 10. 17:00

Sziasztok!
Valaki ismerkedik már komolyabban ezzel az Allin or Fold játékkal?
Hozható rajta normális profit vagy full felverő az egész?
Magasabb téten csúcsidőben mennyire pörög ez a műfaj?

HDMike
Válasz Arsenal0717 kommentjére
2017. aug. 11. 9:39

Sztem nehéz. Nagy önuralom, és ICM ismerete szükségeltetik. GL.

Dodonpa11
Válasz SRLG kommentjére
2017. aug. 12. 1:25

GG hálózaton NL400 allinorfoldon most 3 magyar: Eldoro12, wontcallyourshit , ambacsulu és egy szerb DraganaVolimTe 4 azonos asztalon egymással játszva any2 allin mennek, ez most csalás? gondolom az mert miért érné meg nekik másmiatt? jackpot EQ nem tudom mennyi de 100% hogy ismerik egymást és ez jackpot kiütése miatti összjáték, esetleg akadémiás rakeraccel való visszaélés, mindenképp utána kellene nézetni ezeknek a nickeknek és a raceből kizárni őket

Dodonpa11
Válasz Arsenal0717 kommentjére
2017. aug. 12. 1:26

amúgy hozható, adnál egy email címet és elküldöm a statom rajta

EUBANK
Válasz SRLG kommentjére
2017. aug. 12. 11:13

jó ez a GG network, de nagyon sok gyerek betegsége van még, pokercraft adatai teljesen rosszak, nem mindig dobja be az összes asztalt amire reggelve vagy, a bónuszt sehol nem tudod figyelemmel követni, nem tudod megnézni mennyi volt a rake-d az adott héten vagy hónapban(max. az akadémián a rake race-n).
A legrosszabb, hogy egyre több jó magyar regular van rajta :-D

pushorshove
Válasz EUBANK kommentjére
2017. aug. 16. 2:31

jó ez a GG network, de nagyon sok gyerek betegsége van még, pokercraft adatai teljesen rosszak, nem mindig dobja be az összes asztalt amire reggelve vagy, a bónuszt sehol nem tudod figyelemmel követni, nem tudod megnézni mennyi volt a rake-d az adott héten vagy hónapban(max. az akadémián a rake race-n).
A legrosszabb, hogy egyre több jó magyar regular van rajta :-D

Egyetértek veled. Iszonyú amatőr hiba, hogy egyszerre induló versenyeknél rendszeresen csak az egyiket nyitja meg.

+
1, néha bezáródik a lobby
2, belépésnél jó lenne, ha meg tudná jegyezni a jelszavamat a kliens.
2, augusztus 7. előtti notejaim/színezéseim elszálltak annak ellenére, hogy feltöltöttem őket ahogyan kérték. emellett megoldhatnák, hogy hand history replayerben is lehessen színezni, noteolni. Annak is örülnék, ha note írás közben nem ugrana az asztal a note ablak elé.
3, mtt mezőny tényleg verhető. vannak teljesen fogalmatlanok + gyenge regek, ugyanakkor a vicc struktúra miatt egyáltalán nem verhető könnyen a mezőny.
4, kiutalással nem volt gond. 12 órán belül kiért mindkétszer Netellerre.
5, ügyfélszolgálat kedves, ugyanakkor képtelen segíteni. Ezt az esetet le is írom:

Session elején (valamikor a délután folyamán) beregisztráltam a versenyeimre. A hajnal 2-kor kezdődő 31,50$ Bounty Hunters-szel, és a Daily Blue 5$-ral bezárólag.
Egyszercsak (még mindig délután vagyunk) feltűnt, hogy a lobbyból tűnnek el a hajnal 2-kor, és azután kezdődő versenyek.
Rákattintottam a lobbyra, ekkor láttam, hogy felugrott a tájékoztató ablak, hogy kiregisztráltam az említett 2 versenyről, valamint üznetet is kaptam a teremtől az unreg tényéről. A versenyek ellenértékét ugyanakkor nem sikerült visszahelyezni a számlámra :o
Pár pillanattal később újra elkezdték feltölteni a hajnal 2 és azután kezdődő versenyekkel a
lobbyt. Természetesen mindegyik versenyen 0 regisztrált játékos volt...
Gondoltam, hogy ezt megírom supportnak is. Aki annyit válaszolt, hogy számos credit back-et lát a számlámon, és érdeklődött, hogy megoldódott e a problémám. Természetesen mondtam, hogy nem sikerült megoldani a problémát. Ezután megszakadt a kommunikáció irányomba hiába kérdeztem őket az ügyem helyzetéről...

danfiu
Válasz SRLG kommentjére
2017. aug. 16. 16:25

Csak annyit akartam irni, h megvolt az elso cashoutom a terembol ma hajnalban es delben itt volt a penz, szal le a kalappal.

lvfc613
Válasz pushorshove kommentjére
2017. aug. 17. 13:58

Egyetértek veled. Iszonyú amatőr hiba, hogy egyszerre induló versenyeknél rendszeresen csak az egyiket nyitja meg.

Na erre mi a megoldás? Mert nekem egyszer egy 150$ verseny nem jött fel és nem tudtam megnyitni sehogy sem. Végignéztem, ahogy megesz a vak, miközben játszottam a másik versenyen és több cg asztalon...
A support pár email váltás után ignorálta a kérésemet, továbbították a problémát mindig a technikai supportnak, akiktől sosem kaptam megkeresést. Szóval én ebben a teremben nem tartanék sok pénzt.

wakerbab
Válasz SRLG kommentjére
2017. aug. 17. 14:23

Sziasztok aki itt játszik micro limiten megtudna mondani milyen erősségű a mezőny? Előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat