Igen
Köszi.
Sziasztok!
Ha a termek között böngészek azt látom, hogy a számla $/€. Ez pontosan mit jelent? Lehet választani vagy arra utal hogy $-os az acc de €-ban kell játszani az asztaloknál?
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy az mpn termek mind €-ban számolnak és az account is mindig €-s.
A honlapjukon azt olvastam, hogy minden utalás $ alapú. Ez olcsóbbá tenné a $-os neteller használatát ha jól gondolom.
Előre is köszi a felhomályosítást ;)
Sziasztok!
Ha a termek között böngészek azt látom, hogy a számla $/€. Ez pontosan mit jelent? Lehet választani vagy arra utal hogy $-os az acc de €-ban kell játszani az asztaloknál?
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy az mpn termek mind €-ban számolnak és az account is mindig €-s.
A honlapjukon azt olvastam, hogy minden utalás $ alapú. Ez olcsóbbá tenné a $-os neteller használatát ha jól gondolom.
kielégítő a válaszod, köszi!
Elég obv ha lehet $-os számlát nyitni akkor a megfelelő nezellert kell hozzá használni (ha erre értetted).
A fő kérdések a hsz első felében találhatóak ;)
Hátha jár itt vki aki játszik a site-on és tud érdemben válaszolni. (ha már az akadémia alkalmazottak nem tudnak/nem érnek rá a válaszra)
Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket a fenti válaszból, tegnap este több topicba is érkezett hasonló...
Amúgy lehet, hogy a staff nem olvassa, próbálj meg chat-en rájuk írni, hátha ott több sikerrel jársz.
Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket a fenti válaszból, tegnap este több topicba is érkezett hasonló...
Amúgy lehet, hogy a staff nem olvassa, próbálj meg chat-en rájuk írni, hátha ott több sikerrel jársz.
Sziasztok!
na egy ez korrekt válasz, köszönöm!!!
legtöbb helyen (PS, ipoker) ahol más az acc és az asztalok pénzneme ugyanazon az árfolyamon váltják oda-vissza.
Uramédes istenem! Egyszerüen imádom az e havi bannert !!!