ria05
Válasz fLeSs kommentjére
2018. okt. 27. 22:59

Igen

fLeSs
Válasz Admin kommentjére
2018. okt. 27. 23:00

Köszi.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2018. nov. 15. 11:19

Sziasztok!

Ha a termek között böngészek azt látom, hogy a számla $/€. Ez pontosan mit jelent? Lehet választani vagy arra utal hogy $-os az acc de €-ban kell játszani az asztaloknál?
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy az mpn termek mind €-ban számolnak és az account is mindig €-s.

A honlapjukon azt olvastam, hogy minden utalás $ alapú. Ez olcsóbbá tenné a $-os neteller használatát ha jól gondolom.

Előre is köszi a felhomályosítást ;)

jordic
Válasz kacsa1st kommentjére
2018. nov. 15. 23:04

Sziasztok!

Ha a termek között böngészek azt látom, hogy a számla $/€. Ez pontosan mit jelent? Lehet választani vagy arra utal hogy $-os az acc de €-ban kell játszani az asztaloknál?
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy az mpn termek mind €-ban számolnak és az account is mindig €-s.

A honlapjukon azt olvastam, hogy minden utalás $ alapú. Ez olcsóbbá tenné a $-os neteller használatát ha jól gondolom.

Mindenképp!

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2018. nov. 16. 15:22

kielégítő a válaszod, köszi!

Elég obv ha lehet $-os számlát nyitni akkor a megfelelő nezellert kell hozzá használni (ha erre értetted).

A fő kérdések a hsz első felében találhatóak ;)
Hátha jár itt vki aki játszik a site-on és tud érdemben válaszolni. (ha már az akadémia alkalmazottak nem tudnak/nem érnek rá a válaszra)

pumeszko
Válasz Admin kommentjére
2018. nov. 16. 17:21

Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket a fenti válaszból, tegnap este több topicba is érkezett hasonló...
Amúgy lehet, hogy a staff nem olvassa, próbálj meg chat-en rájuk írni, hátha ott több sikerrel jársz.

kacsa1st
Válasz pumeszko kommentjére
2018. nov. 17. 12:26

Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket a fenti válaszból, tegnap este több topicba is érkezett hasonló...
Amúgy lehet, hogy a staff nem olvassa, próbálj meg chat-en rájuk írni, hátha ott több sikerrel jársz.

Hasonló kérdés vagy haszonlóan részletes válasz?
Egyébként semmivel nem lettem okosabb, ha a szarkazmus nem jött volna át ;)
Valaki ráhajt a mikron milliárdokra gondolom :)

peraspera
Válasz kacsa1st kommentjére
2018. nov. 17. 14:15

Sziasztok!

Valassz a depo mododhoz passzolo devizanemet regisztraciokor! Euroban megy a jatek, de sok mas teremtol elteroen itt nincs fő- es pokeres alszamla, amik kozti deviza konverziokkor bukhatnal, mivel ****n valtanak. A foszamla tehat a pokeres is, ha beulsz egy asztalhoz, akkor valtja at. Tudtommal fee nincs, es nincs kulon veteli es eladasi arfolyam. Tehat csak a jatek kozben torteno arfolyamvaltozason bukhatsz. De szerencsere a dollar-euro paros nem ilyen:) de meg az is lehet, hogy garantaltan uazon az arfolyamon valtjak vissza, ahogy vetted, ennyire nem ismerem a t&c-t.
Roviden: nekem dollaros volt, ameddig toltam itt, es nem vettem eszre semmi hatranyat. Vagy csak gyoker vagyok es konnyen lepre lehet csalni.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2018. nov. 17. 15:18

na egy ez korrekt válasz, köszönöm!!!

legtöbb helyen (PS, ipoker) ahol más az acc és az asztalok pénzneme ugyanazon az árfolyamon váltják oda-vissza.

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2018. dec. 2. 0:18

Uramédes istenem! Egyszerüen imádom az e havi bannert !!!

Élő ügyfélszolgálat