Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Supportos rémtörténetek és tündérmesék

herrbert74
2007. szept. 11. 1:15

Supportos rémtörténetek és tündérmesék

Ide jöhetnek a rémtörténetek és tündérmesék, amelyek a supportról szólnak.

Úgy látszik nekem csak a rémtörténetek jutnak, az Everestes és Pacificos sztorit a megfelelő rovatban már leírtam, most jön egy Titanos, hátha valaki érdekesnek találja.

Ez inkább vicces mint mérgesítő, ráadásul happy enddel végződött, de azért érdekes. Szóval tegnap éppen befejeztem a játékot, amikor véletlenül rányomtam a Support gombra. Becsuktam a csetboxot. Már el is felejtettem, amikor negyed óra múlva újra felugrott:
- Dustin: Hello, itt Dustin, elnézést a lassúságért, miben segíthetek?
- Hero (ez én vagyok): Csak véletlen volt, de ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem a rakeről.
[Egy perc]
- Dustin: Sajnos biztonsági okokból el kell kérjem a telefonszámodat először.
- Hero: +4477...
[Két perc]
- Dustin: Másik esetleg?
- Hero: Biztos a vezetékes kell: +441842... (Pedig a regisztációkor a mobilon hívtak, mert túl sokat akartam feltölteni)
[Három perc, nehezednek a kérdések, igaz, még ő teszi fel őket]
- Dustin: Rendben. A rake-t mindig meg kell kérdezned a support teamtől, nem láthatod játék közben.
- Hero: De, látom, épp ez a probléma. A Poker Tracker azt mondja nekem, hogy átlag 6.4% a rake, miközben az oldalatokon csak azt találtam, hogy max 5% lehet. Mik a szabályok nálatok a rake-re?
[Egy perc]
- Dustin: Ennek utána kell nézzek.
- Hero: OK.
[Öt perc]
- Dustin: A rake a ház által levont pénzösszeg, amit minden leosztás után levon, egy meghatározott maximumig.
- Ugye viccelsz?
- Miért?
- Tudom mi a rake! Mik a rá vonatkozó szabályok? Hogy pl. 5% minden egész dollár után, de max 3 dollár, vagy ilyesmi.
- Dustin: Kis türelmet.
[Tíz perc, elmentem fogat mosni, mert már lefekvéshez készülődtem :-)]
- Dustin: A rake összege 0-5%, de ha nincs flop, nincs rake - no flop, no drop.
- Hero: Igen, de akkor miért a 6%?
- Dustin: Elolvashatod a titanpoker.com/gamerules.html oldalon.
[Egy perc]
- Hero: Ez az! Köszönöm!

Ugyanis ott volt a táblázat amit kerestem, azt hittem, ott a szabályok vannak, mi az a flush, full, omaha, holdem, stb. A rake arcátlanul magas FL$0.5-$1-en, máshol 5%-ról indul lefelé minden szintugrás után, itt és egy szinttel feljebb 10%-ról, így jön ki az átlag 6,4%!

Ezután illedelmesen elköszöntem, és még a nyilvánvaló, de illetlen poént is kihagytam a nevével. Mármint hogy köszi, Dustbin! Megfordult a fejemben, de túl jófiú vagyok ehhez, meg éppen jó hangulatban voltam.
Az angolom egyébként nem tökéletes még most sem (két éve élek kint), de biztos, hogy nem írtam le semmi félreérthetőt.

A napokban érdeklődni fogok tőlük, mikor javítják ki a szoftverjük bugjait, ill. tudnak-e róla egyáltalán. Szeretem a kalandokat! Addig is, gondolom, sokaknak van hasonló sztorijuk, osszák meg velünk!

spirited
Válasz herrbert74 kommentjére
2007. szept. 13. 13:28

Általános tapasztalatom a online chat supportokkal az, hogy nem tudnak semmit. Tudásuk nem nyúlik túl a honlapon meglevő infokon. Bármilyen komolyabb kérdés esetén adnak egy email címet, hogy ott kell érdeklődni. Persze azért előszeretettel beszélgetek velük néha, hogy lássam mennyit fejlődnek :) Hát nem sokat...

kanrich_
Válasz spirited kommentjére
2007. szept. 13. 16:23

Persze, hogy nem....de nekem általában ez a tapasztalatom a biztosítók és bankok supportjával is...
Bár nem is csodálkozom, mert annyi mindent kellene egyszerre tudnia a supportosoknak, hogy azt képtelenség egyben fejben tartani...

herrbert74
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. dec. 17. 0:08

Mansion support

Hamar sikerült összeakasztani a bajuszt a Mansion supportjával. Az történt, hogy találtam a neten egy modot, amivel meg lehet szépíteni a programjuk külsejét. Ez simán működik a Full Tilten is, nekem elsősorban az új deckre volt szükségem. Azonban az ostoba programjuk, ami annyit nem tud, hogy leszűrje a nekem nem kellő téteket a lobbyban, vagy rákérdezzen, hogy tényleg ki akarok-e lépni az asztalról, ha véletlenül megnyomtam a kilépés gombot, leellenőrzi a grafikus fájlokat és újratölti, ha változást talál.
Megírtam a supportnak, hogy ez szerintem a biztonsági rendszer túlkapása, el is küldtem nekik a fájlt, amit használni akartam. Meg hogy megértem, hogy ez egy OnGame szabályozás, de legalább juttassák el a véleményemet hozzájuk, miszerint ez felesleges, mert nem vagyok egyedül vele.

A válasz:
A szoftverük nem kompatibilis semmilyen idegen szoftverrel, és nem vállalnak felelősséget semmilyen hálózati problémáért (disconnection - !!!). Visszaírtam, hogy ez csak egy képfájl, de csak ugyanezt visszaírták, meg hogy majd ha a Mansionnak meglesz a saját szoftvere, akkor talán máshogy lesz.
Nem elég, hogy hülyék, még hülyének is néznek! Pont most adták fel a saját szoftvert, mikor beléptek a saját hálózatba! Mikor lesz nekik saját szoftverük? Soha napján kiskedden!

Az egészről nekem az a véleményem, hogy itt is a kontraszelekció működik, mint a Pacificon:
A nagy forgalmat a reklámkampány garantálja, nem a szoftver meg a jó körítés. A komoly, igényesebb játékosok inkább máshová mennek, így viszont több fish maradhat itt, mert lassabban fogy el a pénzük.

A problémát egyébként sikerült megoldani:
Egy egyszerű bat fájlt találtam a neten, ami elindítja a Mansion szoftverét és elindít egy parancsablakot. Miután a Mansion visszaállította az eredeti fájlokat, a parancsablakon meg kell nyomni bármely gombot, ami bemásolja a mod fájlokat. Ez azért lehetséges, mert az OnGame szoftver csak elinduláskor ellenőriz, utána nem. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm.

Littlemage
Válasz herrbert74 kommentjére
2007. dec. 17. 12:46

Ez sajnos az élet más területén is így működik. Ha mondasz valami okosat, még téged hülyéznek le :) Ezért egy idő után inkább mindenki járja a maga kis külön útját :)

kenedy
Válasz Littlemage kommentjére
2007. dec. 17. 13:06

Ez a Titan-os chat support tenyleg komolytalan. Múltkor valami nőtől próbáltam megkérdezni, hogy mi a helyzet az ajándék 50 dolcsival befizetésnél, mikor lehet kivenni, kell-e valamennyi pontot gyűjteni hogy cashoutolhassam...stb. Ekkor elkezdte nyomni a dumát a sima bónuszról. Mondom neki, hogy azt értem én de nem arra vagyok kíváncsi, erre kiderült, hogy nem is tud az egészről semmit. Ó köszi a segítséget minek is ülsz ott... Azért elköszönés előtt megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet otthon, gyerekek jól vannak-e, két perc gondolkodás után írt egy smile-t és megkérdezte, hogy mégis mikor akarok befizetni a terembe. Jajj pedig én csak beszélgetni akartam kicsit...:)

Élő ügyfélszolgálat