Hello!
Nem tudjátok mi a feltétele az Ultimatebeten és/vagy az Absolutepokeren a számlák közötti átutalás kiszedésének? Arra vagyok kíváncsi, hogyha mondjuk kapok valakitől 100 USD-t akkor a kiszedéséhez mennyi pontot kell csinálnom. Előre is köszi.
-
Üdv!
Lenne néhány kérdésem!
Mikor van csúcsidő a teremben?(ahogy elnézem hajnal 3 tol 7 ig kb)
Rakebacket kapok de nem tudom h a first deposit bonuszt vonják e belöle?
Valamint a pontokrol is olvastam h belehet váltani!ez minden honapban nullázodik (ultimate pont nem raise pont) vagy felhalmozodik aztán beválthato amikor akarom?ez is lehetséges a rakeback mellett vagy ha van rakeback (ami van) akkor semmi ilyen promociora nem vok jogosult?
Válaszokat elöre is köszönöm!
sziasztok!
a rakerace.com-on mennyi időbe telik, míg leellenőrzik és összerendelik az UB felh.nevemet és a rakerace számlámat? nekem már kb. 2 napja "pending" van kiírva
ZoltanV:
Nekem pár napig pending volt, írtam a rakerace.com supportnak egy mailt és pár óra múlva aktiválták.
valospr:
A rakeből levonják a kifizetett bónuszokat.
Az Ultimate pontok nem nullázódnak, a harmadik szinttől lehet beváltani őket (0.007 dollár egy pont ha jól emlékszem, ez csak fejből ment mert én is pár napja néztem, de szerintem jobb ha pólóra költi az ember :D ). Működik a rakeback mellett ez is.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Step ticketeket át lehet váltani valódi pénzé? Mert a Full Tilten anno ezt csináltam, de az Ultimatebet-en nem írja ki Tournament dollarként..
hello
Ub re mikor van rakebackutalás??Mert még nem jött a múlt hónapról.
köszi
Azt szeretném kérdezni, hogy a Step ticketeket át lehet váltani valódi pénzé? Mert a Full Tilten anno ezt csináltam, de az Ultimatebet-en nem írja ki Tournament dollarként..
hello
Ub re mikor van rakebackutalás??Mert még nem jött a múlt hónapról.
köszi
A mai napon 100% reload bonuszt ad az ultimate bet, stack100 a kod, ha valaki jonne jatszani.
Ub-re kapott már valaki rakebacket??
Ub-re kapott már valaki rakebacket??