Reggie Hamond
Válasz Knti19 kommentjére
2010. ápr. 8. 15:10

Hello!

Nem tudjátok mi a feltétele az Ultimatebeten és/vagy az Absolutepokeren a számlák közötti átutalás kiszedésének? Arra vagyok kíváncsi, hogyha mondjuk kapok valakitől 100 USD-t akkor a kiszedéséhez mennyi pontot kell csinálnom. Előre is köszi.

valospr
Válasz Reggie Hamond kommentjére
2010. ápr. 15. 14:23

-

Üdv!
Lenne néhány kérdésem!
Mikor van csúcsidő a teremben?(ahogy elnézem hajnal 3 tol 7 ig kb)
Rakebacket kapok de nem tudom h a first deposit bonuszt vonják e belöle?
Valamint a pontokrol is olvastam h belehet váltani!ez minden honapban nullázodik (ultimate pont nem raise pont) vagy felhalmozodik aztán beválthato amikor akarom?ez is lehetséges a rakeback mellett vagy ha van rakeback (ami van) akkor semmi ilyen promociora nem vok jogosult?
Válaszokat elöre is köszönöm!

ZoltanV
Válasz valospr kommentjére
2010. ápr. 27. 22:48

sziasztok!
a rakerace.com-on mennyi időbe telik, míg leellenőrzik és összerendelik az UB felh.nevemet és a rakerace számlámat? nekem már kb. 2 napja "pending" van kiírva

reirreT
Válasz ZoltanV kommentjére
2010. máj. 12. 1:36

ZoltanV:
Nekem pár napig pending volt, írtam a rakerace.com supportnak egy mailt és pár óra múlva aktiválták.

valospr:
A rakeből levonják a kifizetett bónuszokat.
Az Ultimate pontok nem nullázódnak, a harmadik szinttől lehet beváltani őket (0.007 dollár egy pont ha jól emlékszem, ez csak fejből ment mert én is pár napja néztem, de szerintem jobb ha pólóra költi az ember :D ). Működik a rakeback mellett ez is.

nandi27
Válasz reirreT kommentjére
2010. máj. 26. 1:00

Azt szeretném kérdezni, hogy a Step ticketeket át lehet váltani valódi pénzé? Mert a Full Tilten anno ezt csináltam, de az Ultimatebet-en nem írja ki Tournament dollarként..

KZ
Válasz nandi27 kommentjére
2010. jún. 18. 15:00

hello

Ub re mikor van rakebackutalás??Mert még nem jött a múlt hónapról.

köszi

fejes1988
Válasz KZ kommentjére
2010. jún. 18. 15:14

Azt szeretném kérdezni, hogy a Step ticketeket át lehet váltani valódi pénzé? Mert a Full Tilten anno ezt csináltam, de az Ultimatebet-en nem írja ki Tournament dollarként..

nem lehet.

hello

Ub re mikor van rakebackutalás??Mert még nem jött a múlt hónapról.

köszi

sztem mostmár csak jövőhéten.

reirreT
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. jún. 24. 16:28

A mai napon 100% reload bonuszt ad az ultimate bet, stack100 a kod, ha valaki jonne jatszani.

KZ
Válasz reirreT kommentjére
2010. jún. 24. 22:22

Ub-re kapott már valaki rakebacket??

reirreT
Válasz KZ kommentjére
2010. jún. 24. 23:08

Ub-re kapott már valaki rakebacket??

Én igen, az akadémián (rakerace.com) keresztül. 30% flat plusz contender szint és afelett (NL25-ön fél hónap alatt megvan a hozzá szükséges pont) el tudod adni az UB pontokat is, szóval egész baráti.

Az egyetlen hátránya a teremnek hogy csal, de hát melyik nem :)

Élő ügyfélszolgálat