troza
Válasz DickAssman kommentjére
2011. jan. 14. 14:36

sziasztok. Ki akarom venni UB-ről 50 dollárt, ám csak netellerre engedik, de a netellerrel vannak problémáim. Olyan embert keresek akinek player transferrel áttolnám ő pedig mb-n tudná elküldeni vagy ftp-n ugyanugy, play transferrel. Köszi

Feriboyslimshady
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2011. jan. 14. 16:48

Tudna valaki segíteni a PT3 HUD beállításában?
Összevissza jelennek meg a statok, hiába állítom be a preffered seatet a pt3ban és a kliensben is. Valamikor jó helyre teszi van amikor meg nem. Van másnak is ilyen problémája?

Ja azt elfelejtettem mondani, hogy SH CG-ről van szó és top view nézetről.

reirreT
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2011. jan. 14. 21:24

Tudna valaki segíteni a PT3 HUD beállításában?
Összevissza jelennek meg a statok, hiába állítom be a preffered seatet a pt3ban és a kliensben is. Valamikor jó helyre teszi van amikor meg nem. Van másnak is ilyen problémája?

Nekem is ez van, megoldás: megszoktam :)

valekszilard
Válasz reirreT kommentjére
2011. jan. 15. 22:28

zárolt számla

1 hete szívok az oldallal, beregisztráltam innen az akadémiáról feltettem X dollárt, játszottam kb 1órát, és erre zárolták a számlámat, kérték a személyes adatok fénymásolatát:
-személyi
-bankkártya
-számla amin rajta van a címem

első kőrben csak a személyimet küldtem el hátha elég lesz nekik, erre jött is gyors válasz, h nem elég, másnap küldtem is a többit mivel azok nem voltak bescanelve, akkor abba kötöttek bele h a bankkártyának csak az egyik oldala van elküldve, elküldtem nekik másikat is a számlán kiemeltem nekik a címem.....

azóta eltelt már 30-40óra, a live chatbe írtam a security részlegnek, felteszik a sablon kérdéseket, és utána írják h utánanéznek, várok kb 40-50percet de semmmi reakció akármit írok utána.

Ötlet?

valekszilard
Válasz valekszilard kommentjére
2011. jan. 16. 12:38

közben végre megoldódott a probléma, kicsit lassan....

Laller85
Válasz valekszilard kommentjére
2011. jan. 16. 14:32

sziasztok.

Lehet nem egészen ide tartozik, de az absolute ill. az ultimatebet teremben ugyanazok a játékosok játszanak?

Nekem az absolute teremben van már regem, még anno simán töltöttem le az oldaláról és regisztráltam be... Ha ott szeretnék rakebacket, melyik oldalhoz lenne értelme átvinni, persze ha van rá lehetőség...? Akadémián sajna nem szerepel ez a terem.

Jöhet Pm is!

wildchild
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 16. 14:52

Ugyanazok a jatekosok jatszanak mind2 teremben,ugyanaz a Vip rendszer(csak Abszoluton 3 honapig maradsz a vip tetejen mig ub-n fel evig) illetve a first depo bonusz kulonbozik szal toltsd le nyugodtan az ub-t akademiarol es ugyanazt megkapod mintha mashol megprobalnad a mar meglevo szamlad ujrataggeltetni ami amugy sem biztos hogy sikerulne.

Victor1331
Válasz wildchild kommentjére
2011. jan. 16. 17:17

Számomra ez a bankkártyamásolat kérés, olyan mintha egy idegennek adnám oda a jelszavam, hogy csináljon a rollommal amit akar...

Laller85
Válasz Victor1331 kommentjére
2011. jan. 16. 17:24

Gondolom ezt csak azoktól kérik akik kártyával depoznak?...

valekszilard
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 16. 17:59

Gondolom ezt csak azoktól kérik akik kártyával depoznak?...

nem tudom én 1hete regisztráltam,szerintem az új regisztrálóktól kérik, de persze úgy küldtem el a képet hogy csak az néhány szám látszik

Élő ügyfélszolgálat