sziasztok. Ki akarom venni UB-ről 50 dollárt, ám csak netellerre engedik, de a netellerrel vannak problémáim. Olyan embert keresek akinek player transferrel áttolnám ő pedig mb-n tudná elküldeni vagy ftp-n ugyanugy, play transferrel. Köszi
Tudna valaki segíteni a PT3 HUD beállításában?
Összevissza jelennek meg a statok, hiába állítom be a preffered seatet a pt3ban és a kliensben is. Valamikor jó helyre teszi van amikor meg nem. Van másnak is ilyen problémája?
Tudna valaki segíteni a PT3 HUD beállításában?
Összevissza jelennek meg a statok, hiába állítom be a preffered seatet a pt3ban és a kliensben is. Valamikor jó helyre teszi van amikor meg nem. Van másnak is ilyen problémája?
zárolt számla
1 hete szívok az oldallal, beregisztráltam innen az akadémiáról feltettem X dollárt, játszottam kb 1órát, és erre zárolták a számlámat, kérték a személyes adatok fénymásolatát:
-személyi
-bankkártya
-számla amin rajta van a címem
első kőrben csak a személyimet küldtem el hátha elég lesz nekik, erre jött is gyors válasz, h nem elég, másnap küldtem is a többit mivel azok nem voltak bescanelve, akkor abba kötöttek bele h a bankkártyának csak az egyik oldala van elküldve, elküldtem nekik másikat is a számlán kiemeltem nekik a címem.....
azóta eltelt már 30-40óra, a live chatbe írtam a security részlegnek, felteszik a sablon kérdéseket, és utána írják h utánanéznek, várok kb 40-50percet de semmmi reakció akármit írok utána.
Ötlet?
közben végre megoldódott a probléma, kicsit lassan....
sziasztok.
Lehet nem egészen ide tartozik, de az absolute ill. az ultimatebet teremben ugyanazok a játékosok játszanak?
Nekem az absolute teremben van már regem, még anno simán töltöttem le az oldaláról és regisztráltam be... Ha ott szeretnék rakebacket, melyik oldalhoz lenne értelme átvinni, persze ha van rá lehetőség...? Akadémián sajna nem szerepel ez a terem.
Jöhet Pm is!
Ugyanazok a jatekosok jatszanak mind2 teremben,ugyanaz a Vip rendszer(csak Abszoluton 3 honapig maradsz a vip tetejen mig ub-n fel evig) illetve a first depo bonusz kulonbozik szal toltsd le nyugodtan az ub-t akademiarol es ugyanazt megkapod mintha mashol megprobalnad a mar meglevo szamlad ujrataggeltetni ami amugy sem biztos hogy sikerulne.
Számomra ez a bankkártyamásolat kérés, olyan mintha egy idegennek adnám oda a jelszavam, hogy csináljon a rollommal amit akar...
Gondolom ezt csak azoktól kérik akik kártyával depoznak?...
Gondolom ezt csak azoktól kérik akik kártyával depoznak?...