wildchild
Válasz R1per2 kommentjére
2011. szept. 15. 10:16

[QUOTE=R1per2;362024]nem tudok privit küldeni, mert nincs elég hsz-em, segítesz nekem?

Persze! Kuldj itt privit,es 2+2-n elkuldom neki a nevedben. Bar sztem tudom az adatokat azert kuldd el a biztonsag kedveert :)

SiLenTTwisTeR
Válasz wildchild kommentjére
2011. szept. 21. 18:50

Kapott valaki kifizetést mostanában?

wildchild
Válasz SiLenTTwisTeR kommentjére
2011. szept. 27. 4:46

Kapott valaki kifizetést mostanában?

Meg 12en kuldtek 1-1 csekket 154GBP ertekben UB/APtol, azok multhet kedden jottek meg, beraktam a szamlamra viszont holnap utanig varnom kell mig jovairjak oket, szal hogy van-e rajta fedezet. Illetve meg aznap a supportos csaj "manualisan" hagyott jova egy 250$os kifizetest Netellere UBn valamint egy500$os Neteller kifizetest APn(ez meg azota is "authorized" statusban van, a 250$es masik megjott Netellere)

szelyes
2011. szept. 28. 10:20

Meg 12en kuldtek 1-1 csekket 154GBP ertekben UB/APtol, azok multhet kedden jottek meg, beraktam a szamlamra viszont holnap utanig varnom kell mig jovairjak oket, szal hogy van-e rajta fedezet. Illetve meg aznap a supportos csaj "manualisan" hagyott jova egy 250$os kifizetest Netellere UBn valamint egy500$os Neteller kifizetest APn(ez meg azota is "authorized" statusban van, a 250$es masik megjott Netellere)

Te zaklatod a supportot vagy csak játszol még a teremben?
Egyáltalán ér valamit, ha írok egy rakat levelet a supportnak? Felgyorsítja a kifizetési procedúrát?

wildchild
Válasz szelyes kommentjére
2011. szept. 28. 19:40

Te zaklatod a supportot vagy csak játszol még a teremben?
Egyáltalán ér valamit, ha írok egy rakat levelet a supportnak? Felgyorsítja a kifizetési procedúrát?

Is-is.

szelyes
2011. szept. 28. 19:57

Is-is.

Kicsit kifejthetnéd bővebben is :P

wildchild
2011. szept. 28. 20:04

Kicsit kifejthetnéd bővebben is :P

Szoktam jatszani, par handet naponta es irni is szoktam nekik hogy ennek ellenere milyen lassu a kifizetes blabla, na ilyenkor kaptam toluk altalaban olyat ami mar regota pending volt vagy felajanlottak hogy amig varok a regiekre "manualisan" kuldenek egyet. Ha irsz is levelet ne nagyon irj hazugsagot pl: sokat jatszottal, mert azt ugyis le tudjak ellenorizni, valamint a hangvetelre is figyelj, merges, kovetelodzo levelre nem is fognak valaszolni.

szelyes
2011. szept. 28. 21:04

Szoktam jatszani, par handet naponta es irni is szoktam nekik hogy ennek ellenere milyen lassu a kifizetes blabla, na ilyenkor kaptam toluk altalaban olyat ami mar regota pending volt vagy felajanlottak hogy amig varok a regiekre "manualisan" kuldenek egyet. Ha irsz is levelet ne nagyon irj hazugsagot pl: sokat jatszottal, mert azt ugyis le tudjak ellenorizni, valamint a hangvetelre is figyelj, merges, kovetelodzo levelre nem is fognak valaszolni.

Ok, köszönöm.

Yoman
2011. okt. 14. 23:44

Sziasztok.

A Black Friday napján ugye 3 oldalt "támadott" le az FBI.A Pokerstarsal minden rendben volt,azóta is megy neki a szekér,a kifizetésekkel nincs probléma.A FullTilt mehet a levesbe,totális csőd,az oldal (ha jól tudom) nem üzemel,valamint a kifizetésekből se látott senki semmit.Na de mi van az AP/UB-vel?itt szép lassan fizetik ki az embereket,és még mindig azzal hitegetnek(lehet tényleg így van/lesz) hogy visszakapjuk a pénzünket csak várni kell rá.Volt ide belinkelve egy oldal ahol arról írtak hogy 95%-os leépítés történt a hálózatnál,valamint arról is írtak hogy töltik fel a helyeket valamint új székhelye lesz az oldalnak és utána remélhetőleg beindul minden.Na azóta van valami hír?Mi lett a nagy fejesekkel akiket elkapott az FBI?valaki tud erről valami információt szolgálni?
Remélem visszakapjuk a pénzünket...ahhoz képest hogy úgy indult az egész a fekete nap után(asszem Durr mondta);hogy a FT-n bentragadt pénzért nem kell aggódni,de ami az AP/UB-t illeti arról nem sok jó jövőt jósol.lehet megfordult a kocka?

kösz a válaszokat és tovább szép hetet!

Üdv
Yooman

levrone
Válasz Yoman kommentjére
2011. okt. 26. 13:32

Valakinek kifizetés az elmúlt 2hétben? Mintha végleg meghalt volna a dolog, akár mikor lépek be a terembe soha senki nem játszik egy cg asztalon sem

Élő ügyfélszolgálat