Köszi szèpen! Meg abban tudnál segíteni hogy itt Holdem Manager használható-e, illetve hogy az egyik twitch videóban láttam hogy Tir-X mindig manuálisan rebuyolt, nincs auto-rebuy?
Köszi!
feladó: Unibet – Dániel
válaszcím: info-hu@unibetsupport.com
címzett: +++++@freemail.hu
dátum: 2018. január 23. 16:21
tárgy: Mastercard kifizetési lehetőség
Mastercard kifizetési lehetőség
Kedves +++!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy mostantól már nem csak befizetni tudsz Mastercard kártyáddal, de amennyiben bankod támogatja kifizetést is kérhetsz rá. Ez az eddigi be- és kifizetési módokat nem érinti, így azok is változatlanul rendelkezésedre állnak.
Üdvözlettel,
Az Unibet csapata
ha jól látom itt nincs skrill befizetési lehetőség, csak sima bank kártya
Ha a skrilles kártyámról befizetek ide akkor ki is tudom oda kérni a lóvét ? Vagy ti ezt itt hogy csináljátok ?
ha jól látom itt nincs skrill befizetési lehetőség, csak sima bank kártya
Ha a skrilles kártyámról befizetek ide akkor ki is tudom oda kérni a lóvét ? Vagy ti ezt itt hogy csináljátok ?
Sziasztok skrillel màr semmi lehetőség be és kifizetni? Supportal nem lehet lebeszèlni? Akadémian nem lesz újra ez a promo esetleg kedves Adminok:)?
Megy valaki az unibet openre akinél lenne + egy fő szallas Londonban! A barátaim mennek többen is de nincs szabad hely.
Sziasztok! IOS-re van aplikáció?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy aktív bónusz esetén lehet-e pénzt kivenni, vagy olyankor megvonják?
Ha a challange-ben szerezted,vagy vetted a bónuszt pontokért,akkor tudtommal nem fog elveszni a bónuszod kifizetés esetén sem.