fszt2
Válasz netfalo kommentjére
2018. nov. 13. 13:44

sziasztok

Helyszínazonosítás nem lehetséges. hozzáférés megtagadva

ez fogad kliens inítás után, mi lehet a gond?
köszi

avast kikapcsoltam, semmi változás

megjavult

Greyboy
Válasz Masters800 kommentjére
2018. nov. 17. 3:19

Skrillről akkor tudsz, ha volt már egy befizetésed másról, illetve a tavalyi promót használtad.

Ezt tudnád nekem kicsit pontosítani? Mindkettő kell hozzá, hogy tudjam használni a skrillt, vagy elég egy minimális befizetés bankkártyáról, és utána azonnal elérhetővé válik a skrill, mint befizetési opció? Köszi!

Masters800
Válasz Greyboy kommentjére
2018. nov. 17. 10:04

Ezt tudnád nekem kicsit pontosítani? Mindkettő kell hozzá, hogy tudjam használni a skrillt, vagy elég egy minimális befizetés bankkártyáról, és utána azonnal elérhetővé válik a skrill, mint befizetési opció? Köszi!

Ha akkor hoztad létre a számlát, amikor a promó volt, akkor elég egy minimális befizetés, ha nem akkor hoztad létre, akkor nem tudsz skrillt használni.

Masters800
2018. nov. 22. 18:15

Konkurens oldalon arról volt cikk, hogy bevezetik itt is jackpot sng-t Hexapro néven.

Syzygy
2018. nov. 23. 20:04

Sziasztok!

Más is tapasztalt már itt bugot?
Azt hiszem egy év után ültem le pókerezni egy kicsit. (Sportfogadásból befizetett pénz) Software updatelt. Kliens elindít. Beültem NLHE 0.04 Eurora funolni.
8 leosztás után AQ-t látok a kezemben, amivel először lendülök akcióba. Long story short:
Riverig két Q a boardon. Mutatásig jutunk...Ellenfél A7el viszi a potot. Ezt hogy nyerte meg A magassal..

Hand Historyra bambulok..Sehogy nem jön össze. Az én kézerősségemre azt írta, nekem csak két párom van...Amikor a mutatott lapok szerint Q val volt drillem...Ez hogy lehet??? Beállításokkal szöszmötölök...Négy színű pakli kikapcsol, visszakapcsol...Láss csodát..a Hand Historyban már 96o-t tartok, a board is megváltozott...

Ott sejtettem hogy baj van, hogy a bukott hand után néztem milyen dolgokat ír ki a leosztott első két lapomhoz..kézbe kapott 9es párnál például 8 as magast írt...És utána kezdtem el kapcsolgatni a beállításokat...De utána minden megjavult...Nekem rossz lapokat mutatott aktuálisan. Hand historyban minden megjavult és utána a játékmenetben is..de addig...nem azokat a lapokat láttam kézben. A hand erősség szövegéből esett le, hogy itt valami nincs rendjén...

Print screent nem csináltam..már bánom..A kézerősség szöveg tényleg jó volt, de a mutatott lapok nem...

Nem modoltam semmit, hobbi játékos vagyok..De ez akkor is mi már?

daniboy
Válasz Syzygy kommentjére
2018. nov. 23. 20:29

Sziasztok!

Más is tapasztalt már itt bugot?
Azt hiszem egy év után ültem le pókerezni egy kicsit. (Sportfogadásból befizetett pénz) Software updatelt. Kliens elindít. Beültem NLHE 0.04 Eurora funolni.
8 leosztás után AQ-t látok a kezemben, amivel először lendülök akcióba. Long story short:
Riverig két Q a boardon. Mutatásig jutunk...Ellenfél A7el viszi a potot. Ezt hogy nyerte meg A magassal..

Hand Historyra bambulok..Sehogy nem jön össze. Az én kézerősségemre azt írta, nekem csak két párom van...Amikor a mutatott lapok szerint Q val volt drillem...Ez hogy lehet??? Beállításokkal szöszmötölök...Négy színű pakli kikapcsol, visszakapcsol...Láss csodát..a Hand Historyban már 96o-t tartok, a board is megváltozott...

Ott sejtettem hogy baj van, hogy a bukott hand után néztem milyen dolgokat ír ki a leosztott első két lapomhoz..kézbe kapott 9es párnál például 8 as magast írt...És utána kezdtem el kapcsolgatni a beállításokat...De utána minden megjavult...Nekem rossz lapokat mutatott aktuálisan. Hand historyban minden megjavult és utána a játékmenetben is..de addig...nem azokat a lapokat láttam kézben. A hand erősség szövegéből esett le, hogy itt valami nincs rendjén...

Print screent nem csináltam..már bánom..A kézerősség szöveg tényleg jó volt, de a mutatott lapok nem...

Nem modoltam semmit, hobbi játékos vagyok..De ez akkor is mi már?

Szia! Nem tudom hogy screenshot-n kívül mivel lehetne bizonyítani, de érdemes megírni az ottani supportnak az esetet. A bug-t érdemes jelenteni, kivizsgáltatni, ha tudsz reprodukálható bizonyítékot nyújtani rá.

Masters800
2018. nov. 24. 11:36

Sajna így a szuper cg mezőnynek vége. Pontosabb infók: https://hu1.unibet.com/promotions/poker-promotions/hexapro

lourker
2018. nov. 24. 13:16

Valamennyit tuti elszív a cg-ből is ,de inkább a sima sng-t érinti nem? Mondjuk nem vágom spin bevezetésnél anno mi volt.

Masters800
Válasz lourker kommentjére
2018. nov. 24. 17:13

Valamennyit tuti elszív a cg-ből is ,de inkább a sima sng-t érinti nem? Mondjuk nem vágom spin bevezetésnél anno mi volt.

Sng-t valószínű fájóbban fogja érinteni 10-25€+ hu asztalok halálát fogja okozni, 5 max eddig is csak 10€-ig volt normális akció.Cash gameben pedig az lesz a gond, hogy az akció nl25+ délelőtt, kora délután eléggé ki fog halni, nl10-en is 3-4 reg üti egymást délelőtt halakra várva, este álommezőny szokott lenni.

PenguinTea
2018. dec. 1. 10:14

Hétfőn HexaPro gyerekek! :D

Élő ügyfélszolgálat