Elso blikkre mennyi, akar abszurdnak tuno valtoztatast hoztak a termek az elmult evtizedben, de vmiert a tetek nagysaga tovabbra is megdonthetetlen dogmanak tunik, csak nem ertem, miert…
Eleve minek letezik meg 2023-ban is nl2. A vilag azon reszen, ahol online pokereznek az emberek, ez a penz szo szerint nem er mar semmit.
Mekkora is volt az inflacio a vilagban az elmult tiz evben? A tetek megis valtozatlanok, igy egy adott teten jatszo fish (biztos mindegyiknek van azert egy avg. tetje) realertekben toredeket depozza a tiz evvel ezelottinek.
Szoval: nl2 torles, aztan nl5, nl15, nl40, nl80, nl150 stb.
A fishek gyorsan hozzaszoknanak (ugyis imadnak tort stackkel jatszani, illetve szerintem a nagyreszuk mar szinten bb-ben nezi a stackeket), a regeknek ekkora tetlepes felfele tuti beleferne, a termeknek meg ugy none a rake beveteluk, hogy azt tulajdonkeppen nem kell megemelniuk.
Szoval, miert nem? Nem latom, hogy ez miert nem lenne win-win. Csak a fish bukna tobbet, de se a termek, se a prok nem sajnaltak meg soha emiatt oket.
Keddi frissítés óta nektek megy a szoftver? Én nem tudok belépni...
Ti be tudtok lépni az unibetcommunity oldalra? Nekem nem megy szerintem a folyamatos link változás miatt.
Közvetlenül nem. De ha bejelentkezel a weboldalon, és onnan mész át a community részre, akkor úgy nálam működik.
Közvetlenül nem. De ha bejelentkezel a weboldalon, és onnan mész át a community részre, akkor úgy nálam működik.
Sziasztok!
Milyen linken érhető most el a weboldal? A kliensbe nem tudok belépni, csak fehér háttér jön föl, a belépési adatokat sem tudom megadni. Köszi!
Sziasztok!
Milyen linken érhető most el a weboldal? A kliensbe nem tudok belépni, csak fehér háttér jön föl, a belépési adatokat sem tudom megadni. Köszi!
Másnál is előfordul ugyanez?[ ATTACH=CONFIG]15219[/ATTACH]