shopot nézte valaki mi éri meg legjobban?
shopot nézte valaki mi éri meg legjobban?
olyan termet keresek ahol nappal is tudok játszani 10-12 asztalon és lehetöleg kozepesebb/gyengébb mezonyben nl25-ön...
megfelelne nekem unibet?
elöre is koszi
Nagyon tele van a tököm az unibet szerverével.
Több gépről is szoktam játszani és mindig vannak problémák.
1. Laptopról mindig kis méret ben nyitja meg az asztalt, míg asztali gépen, nagy ablakot hoz fel. Úgy kell utána kicsire vennem. Ez nem egy nagy probléma, de azért zavar.
2. Semmit nem állítottam az opciókban, mégis minden össze-visza megy.
Minden esetben megkérdezi, ha dobok, hogy meg akarom mutatni a lapjaim vagy sem. Ez alapesetben 3 másodperc szokott lenni, de nálam 15 másodperc, ha nem klikkelek rá. Utána viszont kiültet.
3. Amennyiben klikkelek azt 3-4 kell megtennem, hogy bevegye.
4. Ha kiültet a gép akkor a következő osztásban automatikusan dobja a lapom, még vak poziban is. (Ekkor általában jó lapot kapok. Volt már rá példa sng-ben allint toltak, én meg tehetetlenül néztem, hogy eldobja az ász páromat.)
5. A múltkor három asztalon DON-oztam, ami simán működött, és beneveztem egy HU MTT-re. Itt sorban dobálta el a lapjaimat, vagy 4-5 percen keresztül. Több prémium lapom is volt. Semmit nem tudtam kezdeni, nem voltam kiülve, semmi nem volt be vagy ki ikszelve, de játszani nem engedett. Mire bekapcsolóhattam a játékba addigra a zsetonjaim háromnegyede elúszott. A többi asztallal nem volt probléma.
6. A játékosokról készített feljegyzések mikor megjelennek mikor nem.
Az én gépem teljesítményével nincs gond, egér jó. Nem tudom mi lehet a gond. Ha valaki volt már ilyen helyzetben és megoldotta a gondokat kérem segítsen.
...remegő kézzel ne igyál kisfröccsöt, mert sok kiömlik a pohárból!
"Minden esetben megkérdezi, ha dobok, hogy meg akarom mutatni a lapjaim vagy sem."
Ilyeneket ki lehet kapcsolni az options-ben.
"Minden esetben megkérdezi, ha dobok, hogy meg akarom mutatni a lapjaim vagy sem."
Ilyeneket ki lehet kapcsolni az options-ben.
olyan termet keresek ahol nappal is tudok játszani 10-12 asztalon és lehetöleg kozepesebb/gyengébb mezonyben nl25-ön...
megfelelne nekem unibet?
elöre is koszi
Helo!
Éjjel/reggel szoktak jó asztalok lenni, vagy inkább csak délután/este? (nl20-nl50 sh)
Nl20 SH-n 1000 hand alatt átlagban mennyi VIP pontot szerzek?
Nl50-en?
Van autorebuy?
Kösz szépen!
Akkor az Unibet nem a te termed le lesz, csúcsidőben max 4-5 asztal fut NL20-on.
Helo!
Éjjel/reggel szoktak jó asztalok lenni, vagy inkább csak délután/este? (nl20-nl50 sh)
Nl20 SH-n 1000 hand alatt átlagban mennyi VIP pontot szerzek?
Nl50-en?
Van autorebuy?
Kösz szépen!