Na, kezdem úgy érezni hogy csak az időmet vesztegetem itt.
NL50-en boldog vagyok, ha találok egy 10-es potátlagú asztalt, de persze ott is csak a tilitoli megy, mert mire odaérek, a fish már csak az utolsó 11 eurójával bohóckodik, és ott ül mellette 4 db 21/14-es arc.
Mindig ugyanazok persze, de hát hol is lennének, asztalból jó ha van 14-15 csúcsidőben, de ha este 10 után ül le az ember játszani, már úgy kell hozzákukázni a normálisabb NL40-esek közül, hogy egyáltalán játszani lehessen.
A rakeback elvileg nem rossz, kár hogy háromszor kell szólni, hogy végre utalják, és még negyedszer, hogy annyit küldjenek, amennyit kell.
A regek nagy része breakeven/szolid vesztő, na nem a herocalljaik miatt, úgy kell minden eurót kikönyörögni belőlük; egyszerűen kevés a pénzes fish aki kompenzálná a raket.
Szép dolog erős mezőnyben jól teljesíteni, de itt úgy érzem hogy minden nyomorult 6 eurós kasszánál halálra kell trükköznöm magam, hogy ne csak annál hozzak ki többet átlagosan mint amennyit a lapok diktálnának, hanem a bank elleni játékot is sikerrel hozzam hosszútávon.
És amellett baromira idegesít, ha 2 nap odafigyelése megy el 46QQ boaron 44-gyel 66 ellen, és tudom, hogy 1 hétig várhatok, mire nekem is lesz egy coolerem, ahol a jó oldalon állok, mert egyszerűen nem történik semmi az asztaloknál.
HM
Üdv!
A Holdem Manager pontatlan, többet mutat, mint a mit ténylegesen nyertem.
Van valami orvosság rá?
Na jól van, ez már hihetetlen
Az utóbbi 2 napban 400 euróval vagyok EV alatt. Nem veszem be hogy ez random, főleg az eddigiek után.
Elegem van.
Na jól van, ez már hihetetlen
Az utóbbi 2 napban 400 euróval vagyok EV alatt. Nem veszem be hogy ez random, főleg az eddigiek után.
Elegem van.
Én NL4-en játszok de már minden 2. emberről több száz handem van. Nagyon kevés az új arc. Nekem kezdőnek ez inkább hátrány mint előny. És sajna rake-t sem kapok, mert az csak NL10-től van. :(
Nordathes néven játszom, 40-en 50-en egyaránt, illetve most kicsit 20-on is, hogy nehogy bukó legyen a hónap:D
40 és 50 között akkora különbséget nem érzek, 20-on viszont elég könnyű nyerni, egészen más a játék képe mint feljebb.
Szerintem hó végén keresek valami jó FD bónuszos helyet, és megy oda az összes játékpénz...
Én NL4-en játszok de már minden 2. emberről több száz handem van. Nagyon kevés az új arc. Nekem kezdőnek ez inkább hátrány mint előny. És sajna rake-t sem kapok, mert az csak NL10-től van. :(
Na, megint itt a hó vége, látom ideje megtámogatni egy downswinget az rng-vel.
Persze az ilyen kis *** termeknek is fenn kell tartaniuk magukat valahogy, ha már nem tudnak semmilyen téren versenyre kelni a normális helyekkel...
Nem olyan kis terem, és a hálózat sem kicsi, egyébként megértem a dühödet, én zsinórban ma 14 db 70-30-at buktam, és életemben nem láttam annyi runner runner sort, mint ebben a hónapban, de hát gondolom van ilyen, nekem speciel ez az egyik kedvenc hálózatom:)
Na, én végeztem ezzel a teremmel.
Eddig mindegyik hónap végén egy durván 10 BI-es EV különbséget tapasztaltam.
Persze bizonyítani az életben nem fogom hogy ez nem puszta véletlen, mert hát igaz hogy kb 1% esély van rá, de miért ne lehetnék pont én a szerencsétlen századik.
De nem csak emiatt megyek el, nem párszáz eurón múlik hogy ki a jó pókeres; a többi okot már korábban leírtam.
Ha rám hallgattok, messze elkerülitek ezt a helyet.