Unibeten a plo asztalok közösek a microgaming hálózaton belül, vagy csak az Unibetes játékosokkal lehet együtt tolni? Azt tom, hogy NLH asztaloknál nl100-tól közösek az asztalok.
Ha megnyitom a lobbyt ez honnan derül ki?
Üdv. Nem tudok regisztrálni az unibet-re. Az irányítószám mindig piros marad. Pedig biztos jól írom be.
6000 és Kecskemét.
Mi lehet a hiba?
Nem tudja vki, hogy az NL40-es asztalok miért tűntek el? Legalábbis én nem látom őket a lobbyban... (másik terem, de MG hálózat)
Nem tudja vki, hogy az NL40-es asztalok miért tűntek el? Legalábbis én nem látom őket a lobbyban... (másik terem, de MG hálózat)
Egy ujabb szuper lépés unibettől.Elég ha ránéztek a rake race-re kb az összes reg lelépett velem együtt.
Üdv Sprorttársak!!
Egy olyan problémám lenne, hogy unibeten a cash asztaloknál a waiting list funkció, mint olyan megszűnt létezni, csak join table gombom van. Legyen már olyan jó valaki, akinek le van töltve a szoftver, hogy ránéz, hogy ez most nálam jelentkező egyedi problem, vagy globális....
Köszönöm...
Szia!
Nálam is ugyanez a probléma. :( Remélem hamar javítják, tíz perc alatt sikerült két asztalra beülnöm :(
Szia!
Nálam is ugyanez a probléma. :( Remélem hamar javítják, tíz perc alatt sikerült két asztalra beülnöm :(
Elvileg a microgaming hálózatban megszűnt a várólista. A legutóbbi december végi frissítés óta.