esoember
Válasz llaszlo kommentjére
2011. nov. 24. 9:44

Unibeten a plo asztalok közösek a microgaming hálózaton belül, vagy csak az Unibetes játékosokkal lehet együtt tolni? Azt tom, hogy NLH asztaloknál nl100-tól közösek az asztalok.
Ha megnyitom a lobbyt ez honnan derül ki?

dfecco23
Válasz llaszlo kommentjére
2011. nov. 24. 9:51

Üdv. Nem tudok regisztrálni az unibet-re. Az irányítószám mindig piros marad. Pedig biztos jól írom be.
6000 és Kecskemét.
Mi lehet a hiba?

Próbáltad a város nevét ékezet nélkül írni? :) Lehet ez a baj

fLeSs
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. dec. 7. 19:32

Nem tudja vki, hogy az NL40-es asztalok miért tűntek el? Legalábbis én nem látom őket a lobbyban... (másik terem, de MG hálózat)

geri190
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 7. 19:47

Nem tudja vki, hogy az NL40-es asztalok miért tűntek el? Legalábbis én nem látom őket a lobbyban... (másik terem, de MG hálózat)

Kivezették őket röviden: megszüntették a PLH asztalokkal egyetemben és ha jól emlékszem akkor FLH asztalokkal is csináltak vmit. Részletek a nemzetiközi magyar nyelvű konkurenciánál.

time4revenge
Válasz fLeSs kommentjére
2011. dec. 7. 20:03

Egy ujabb szuper lépés unibettől.Elég ha ránéztek a rake race-re kb az összes reg lelépett velem együtt.

fLeSs
Válasz time4revenge kommentjére
2011. dec. 7. 22:36

Egy ujabb szuper lépés unibettől.Elég ha ránéztek a rake race-re kb az összes reg lelépett velem együtt.

Ez sztem nem az unibet sara, mert én másik teremben jáccok és már ott sincsenek NL40-es asztalok. Btw Purple Loungénál még jó a rake race.

casa001
Válasz fLeSs kommentjére
2012. jan. 2. 16:23

Üdv Sprorttársak!!

Egy olyan problémám lenne, hogy unibeten a cash asztaloknál a waiting list funkció, mint olyan megszűnt létezni, csak join table gombom van. Legyen már olyan jó valaki, akinek le van töltve a szoftver, hogy ránéz, hogy ez most nálam jelentkező egyedi problem, vagy globális....
Köszönöm...

nyehehe
Válasz casa001 kommentjére
2012. jan. 2. 17:08

Szia!

Nálam is ugyanez a probléma. :( Remélem hamar javítják, tíz perc alatt sikerült két asztalra beülnöm :(

casa001
Válasz nyehehe kommentjére
2012. jan. 2. 17:22

Szia!

Nálam is ugyanez a probléma. :( Remélem hamar javítják, tíz perc alatt sikerült két asztalra beülnöm :(

Kösz-kösz, akkor globális...Nálam már vagy 5 napja ez van sajnos, írtam emailt, 2 nap után jött a válasz,h. a magyar nyelvű support nem elérhető, arra meg már én nem válaszoltam...

Lancelot
Válasz casa001 kommentjére
2012. jan. 2. 17:27

Elvileg a microgaming hálózatban megszűnt a várólista. A legutóbbi december végi frissítés óta.

Élő ügyfélszolgálat