Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a HUD működik-e az anonim asztalokon?
Még nem találkoztam ilyen asztalokkal...
Tyty
igen
Tudna valaki segíteni előcsalni a HUDot az anonim asztalokon?
Table Finder megtalálja, importálom a handeket, de nem látszanak a handek, ellenfelek HMben + nincs HUD.
???
Ha nyitok üres asztalt nem enged seatelni azt írja ki nincs elég pénz a számlámon. Ez wtf? Hirtelen szívinfarktust kaptam de aztán a pénz a számlán van :D A többi asztalhoz sem enged seatelni :/
most meg engedett pár asztalhoz aztán 1 perc múlva nem reloadol és ugyanaz az üzenet h nincs elég pénz a számlámon (de vaaaan) WTF?!?!
beszeltem a supportal, allitolag technikai gondjaik vannak, es dolgoznak rajta.. ajanlom is nekik!
Ha nyitok üres asztalt nem enged seatelni azt írja ki nincs elég pénz a számlámon. Ez wtf? Hirtelen szívinfarktust kaptam de aztán a pénz a számlán van :D A többi asztalhoz sem enged seatelni :/
most meg engedett pár asztalhoz aztán 1 perc múlva nem reloadol és ugyanaz az üzenet h nincs elég pénz a számlámon (de vaaaan) WTF?!?!
Ugyanez itt is...
Egyszer próbálok starson kívül más teremben játszani és tessék :D
omg mi a rák van most meg be se lehet lépni? azt hittem normális a terem meg szoftver is. :/
omg mi a rák van most meg be se lehet lépni? azt hittem normális a terem meg szoftver is. :/