Matifu
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2014. ápr. 18. 9:32

Kb hagyjuk ezt az oldalt ez valami kis tréfás terem lehet :D Regisztráció után 5 perccel már Account frozen szal valóban remek oldal :D a support nem üzemel szinte soha esélytelen ,hogy megcsinálják még szerencse ,hogy nem befizetéssel együtt regisztráltam. Tehetnek egy szívességet a csiga zabálók...

csabacz
Válasz Matifu kommentjére
2014. ápr. 18. 14:26

Kb hagyjuk ezt az oldalt ez valami kis tréfás terem lehet :D Regisztráció után 5 perccel már Account frozen szal valóban remek oldal :D a support nem üzemel szinte soha esélytelen ,hogy megcsinálják még szerencse ,hogy nem befizetéssel együtt regisztráltam. Tehetnek egy szívességet a csiga zabálók...

Hali,
Lehet valamit rosszul csináltál, nekem simán ment minden.

davidi
2014. ápr. 18. 14:57

Nekem 5 nap alatt megvolt minden. Személyi, online bankszámlakivonat... (lakcím igazoláshoz szükséges levél is megjött postán 4 nap alatt).

Admin
Válasz csabacz kommentjére
2014. máj. 28. 14:24

Még mindig van 3 nap a Winamax Akadémiás PLB leaderboard challenge-ből! Érdemes csatlakozni!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2014. jún. 4. 17:34

Sziasztok,

ne feledjétek, júniusban ismét exkluzív akadémiás PLB Challange a Winamaxon! Érdemes csatlakozni!

PLB Challange információk >>

Winamax terembemutató és regisztráció >>

misirulez
2014. júl. 31. 1:49

Kifizetést amikor elküldik a magyar számlára akkor már leadózva küldik?
Csodálkozom de van játék nl50-nl100 on bőven és ahogy nézem csomó tört stack ül, szerintem jó a mezőny de ki kéne próbálni.

peraspera
2014. okt. 27. 18:41

Egyszeruen sehol sem talalom a valaszt: magyarorszagi lakoskent tudok nem magyar bankszamlat beregelni? Ebben a topikban az all, hogy igen, de kene vmi hivatalos. T and c- ben nem irja. Admin?

Csede45
Válasz peraspera kommentjére
2014. okt. 27. 18:44

igen tudsz!! nekem is külföldi van.........

BT86
Válasz peraspera kommentjére
2014. okt. 27. 18:50

Az furcsa, mert az alap szabályozásban (3-4 éve) tuti, hogy a lakhellyel azonos székhelyű bankszámla kellett.
Amúgy meg 1 e-mail a supportnak, és biztos választ fogsz kapni.

peraspera
Válasz BT86 kommentjére
2014. okt. 28. 22:34

hátha még mást is érdekel, ezt a - szerintem nem 100%-ig igenlő - választ kaptam:

You are welcome to use any bank account supplied by a payment service established in a member state of the European Commonwealth or a state which is a part of an economic agreement with Europe (including France) with a clause in the agreement for administrative assistance to fight fraud and tax evasion.

Élő ügyfélszolgálat