Tisztában állok csak figyelmetlenség.
Szóval a Bankszámlára akartam utalni
Sziasztok!
Ma megprobáltam MB-ről az OTP-s dombor VISA kártyámra kiutalni, és kiírja, hogy a kifizetés nem lehetséges.
Igen meglepő, hogy amiről simán beutaltam, arra a kártyára most kiírja, hogy kiutalás nem lehetséges.
Mi lehet a gond?
előre is köszi.
Srácok ez a monibuki ez totál kész!
Újra megpróbáltam, ugyanazokkal a paraméterekkel, és most simán kiutalta a cuccot.
teljesen érthetetlen.
Lesz valaha MB kártya? Hallottam ezt-azt, de nem tudom mennyire hiteles
Volksbank Visa
Most csinaltattam dombornyomott Visa kartyat (Volksbank). Egy hete kaptam meg.
Szerettem volna beregisztralni a Moneybookersbe, hogy ha majd ki kell venni penzt akkor egyszeruen es kis koltseggel menjen.
Megadom a kartya adatait, majd az ellenorzesnel szol hogy levonna 525,23 HUF-t a szamlamrol. Nyomom a Next-et, majd a kovetkezo kepernyon kozli hogy nem sikerult. Mindekozben SMS-ben is megkapom, hogy nem engedelyezett muvelet.
Mit rontok el??
Kinomba mar kiprobaltam, hogy befizetni tudok-e vele valahova. A Cake-re siman tudtam penzt befizetni.
Most csinaltattam dombornyomott Visa kartyat (Volksbank). Egy hete kaptam meg.
Szerettem volna beregisztralni a Moneybookersbe, hogy ha majd ki kell venni penzt akkor egyszeruen es kis koltseggel menjen.
Megadom a kartya adatait, majd az ellenorzesnel szol hogy levonna 525,23 HUF-t a szamlamrol. Nyomom a Next-et, majd a kovetkezo kepernyon kozli hogy nem sikerult. Mindekozben SMS-ben is megkapom, hogy nem engedelyezett muvelet.
Mit rontok el??
Kinomba mar kiprobaltam, hogy befizetni tudok-e vele valahova. A Cake-re siman tudtam penzt befizetni.
igen, mert a kártyával történő tranzakciókat csak te látod, így lehet azonosítani hogy biztosan a tiéd
Ezt nem igazán értem...ha be akarod regisztrálni a kártyád akkor nem közli előre,hogy mennyit von le..egy véletlenszerű összeget leemel amit neked centre/fillérre pontosan be kell írnod ha ez sikerült regisztrálva van a kártyád.
Igy kellene kinéznie:Credit/debit card verification:
* We will charge your card for a random verification fee between USD 1.01 - 2.99.
* You must then check your card statement for the exact transaction amount and enter it into the 'verify credit/debit card' section of your Moneybookers profile.
* Upon completion, the verification fee will be refunded to your Moneybookers account and your card will be verified with an upload limit of 2540.20 USD in any 60 day period.
* Due to processing restrictions we cannot refund this transaction back to your card.
I herewith declare that I am the owner of the above entered credit/debit card and authorise Moneybookers Ltd. to debit a random verification fee between USD 1.01 - 2.99 from this card.
Nem tudom,hogy az egész kártyaregisztrációt hol indítottad el..ha bejelentkezel rögtön látod a profilodat,azon belül az account státusban van olyan,hogy credit/debit card mellette pedig ,hogy Add-erre kell kattintanod ahol megadhatod a kártyád adatait,alatta kérdés,hogy szerencsejáték oldalra szeretnéd e használni vagy nem-kipipálod ,hogy igen,a lap alján van az amit fentebb bemásoltam,kipipálod aztán katt az Add-ra.ekkor elméletileg leemeli az összeget,és megjelenik egy köv.oldal ahova be kell írnod a pontos összeget és ezzel kész!