cib visa elektron
Sziasztok!
Cib-es visa elektron kártyát miért nem fogadja el a moneybookers? vagy csak nálam nem ?
Úgy tudom, hogy a hazai Visa-k közül csak az OTP-st fogadja el.
lehúzás
vki került kapcsolatba mostanában mb supportal. milyen gyorsan reagálnak?? kiutaltam elsején pénzt bsz-ra, és még semmi nyoma. a bankban nem tudnak semmit a pénzről (ráadásul nem párszáz $-ról van szó). szal nyoma veszett. most az mb email supportjánál jeleztem (csak ezt lehet! grr), hogy kiutaltam de nem jött meg, és várom a választ. mennyi idő lesz szerintetek? vkivel volt már hasonló? máskor két, max 3 nap alatt a számlámon volt az összeg! mit tegyek?
senkivel nem történt hasonló eset? búcsút inthetek a pénzemnek?? mégiscsak többezer dollárról van szó. ilyen csak nem történhet meg! vagy igen? :(
Biztos, hogy meg lesz a pénzed. A pénzmozgásnak nyoma van, ki fog derülni, hogy hol akadt el. Nyugi. Ha megkaptad, írd meg. Azt is, hogy mikor, hogyan.
Meglesz az biztosan.Az egyedüli probléma a mb support minősége és gyorsasága:(
Erre a random withdraw összegre nincs valami trükk, hogy feljebb lehessen tornászni?3 napja próbálok kivenni, állandóan 10-40$-t enged csak kivenni, már kezdem unni.Szerencse, hogy kész a netellerem.
Erre a random withdraw összegre nincs valami trükk, hogy feljebb lehessen tornászni?3 napja próbálok kivenni, állandóan 10-40$-t enged csak kivenni, már kezdem unni.Szerencse, hogy kész a netellerem.
senkivel nem történt hasonló eset? búcsút inthetek a pénzemnek?? mégiscsak többezer dollárról van szó. ilyen csak nem történhet meg! vagy igen? :(