Ebben a percben kaptam egy levelet, hogy nyitottak egy számlát a magyar Commerzbanknál. Ezek szerint vége a 8k-s levonásoknak.
igen, ahogy kaptam a levelet jöttem is ide, sajnos ugynéz ki másnak sincs semmi plusz infoja. Egy hete bonyolitottam tranzakciokat, ha tudom ezt előre, biztos várok még.. ha valaki használja, majd mindenképpen irja meg a tapasztalatait. Reméljük, hogy az összes pluszköltség eltünt, különben mi értelme lenne ennek az egésznek?!
Remélem nem csak annyi, hogy legyen forintos számlájuk is, nem nagyon értem, miért van ott az iban és a swift kód, kicsit gyanús nekem.. :S
Végre
Moneybookers is glad to announce that as of January 8th 2009 we will accept domestic bank uploads via our new banking partner Commerzbank ZRT in Hungary. Please make your future uploads via bank wire using the following bank details:
Account holder: Moneybookers Ltd
Bank: Commerzbank ZRT
City/Town: Budapest
Account number: 134103326500HUF
Sort / Bank Code: 14220108
SWIFT: COBAHUHXXXX
IBAN: HU81142201083326500500000000
Account currency: HUF
ha olvastál volna 2 hozzászolással feljebb, rájöttél volna, hogy ennek semmi értelme nem volt :)
de legalább mindenki látja, miről van szó.
ha olvastál volna 2 hozzászolással feljebb, rájöttél volna, hogy ennek semmi értelme nem volt :)
de legalább mindenki látja, miről van szó.
de ez csak az uploadról ír!!! cashoutról semmi!
A levél rövid elemzése szerint a világválság miatt mostmár 16 ezret fognak levonni kiutalásnál. :)
Ahhoz képest, hogy október végére ígérték a magyar bankszámlát... :(
Decemberre meg ugye azt, hogy a Neteller-hez hasonlóan itt is lehet majd igényelni plastic kártyát, amivel lehet vásárolni, pénzt felvenni. Türelem, türelem, türelem...
de ez csak az uploadról ír!!! cashoutról semmi!
... itt is lehet majd igényelni plastic kártyát...