makkkiraly
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. máj. 20. 22:18

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy a jóég b****a meg!!!!! Én balf@sz most látom, hogy a postai címem még nincs leellenőrízve most hagytam jóvá, hogy küldjenek egy levelet azzal a kóddal és tegnap este miután a bankkártyám már le lett ellenőrizve ki is kértem egy kis pénzt amit én jóhiszeműen várok. Mi lesz így azzal a pénzzel? Kering az interneten? Nehogy azt mondjátok, hogy lőttek neki mert kiugrok a másodikról.

1000dollarchain
2008. máj. 20. 22:56

Én most regisztráltam be rá. Cakeről akarok kivenni pénzt (kb. 1500$-t.).

Ha megcsinálom reget, beütöm a kártyámat (Visa), aktiválom. Kiutalok a Cakeről MB-re, akkor utána MB-ről könnyedén kitudok majd utalni?

Lehet lesz még kérdésem...

wilddrew
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 20. 23:04

Én most regisztráltam be rá. Cakeről akarok kivenni pénzt (kb. 1500$-t.).

Ha megcsinálom reget, beütöm a kártyámat (Visa), aktiválom. Kiutalok a Cakeről MB-re, akkor utána MB-ről könnyedén kitudok majd utalni?

Lehet lesz még kérdésem...

Nem biztos, hogy egyből engedik, lehet azonosító kódot küldenek neked előbb postán. Sőt, az se biztos, hogy cake engedi mb-re úgy, hogy még nem utaltál be mb-ről.

Littlemage
2008. máj. 20. 23:05

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy a jóég b****a meg!!!!! Én balf@sz most látom, hogy a postai címem még nincs leellenőrízve most hagytam jóvá, hogy küldjenek egy levelet azzal a kóddal és tegnap este miután a bankkártyám már le lett ellenőrizve ki is kértem egy kis pénzt amit én jóhiszeműen várok. Mi lesz így azzal a pénzzel? Kering az interneten? Nehogy azt mondjátok, hogy lőttek neki mert kiugrok a másodikról.

Ne aggodj :) Az a kod csak a limitnöveléshez kell.

makkkiraly
2008. máj. 20. 23:06

Nagy kétségbeesésem után kicsit magamhoz térve elkezdtem ezen az egészen gondolkozni és valamit nem értek.
Miután megtörtént a bankkártya hitelesítés úgymond engedte, hogy a moneybookers számlámra utaljak bankkártyáról. Majd azt is engedte, hogy mb-ről fizessek be pókerterembe így meg miért ne engedné, hogy a pókerteremből érkezzen oda pénz és azt meg utalhassam bankkártyára? Szinte ugyanaz a kettő. Everestnél azt írja, hogy kifizetés mb-re 1 üzleti nap. Na mármost az lejárt de a pénz sehol.
Azért zaklatlak benneteket a hülyeségeimmel mert ismerőseim nem használják az mb-t de remélem nem okozok fejfájást senkinek.

Littlemage
Válasz wilddrew kommentjére
2008. máj. 20. 23:06

Nem biztos, hogy egyből engedik, lehet azonosító kódot küldenek neked előbb postán. Sőt, az se biztos, hogy cake engedi mb-re úgy, hogy még nem utaltál be mb-ről.

miért most már postán küldözgetnek ilyet? én idáig csak limitnövelő postán küldött kódról tudtam.

makkkiraly
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 20. 23:10

Ne aggodj :) Az a kod csak a limitnöveléshez kell.

Ez most nyugtatóan hatott. Kösz!

wilddrew
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 20. 23:12

miért most már postán küldözgetnek ilyet? én idáig csak limitnövelő postán küldött kódról tudtam.

Mostmár nem csak limitnöveléshez használják, hanem megerősítő regisztrációként is, karácsonykor volt a nagy letiltás hullám, mindenkinek küldtek, aki még nem kapott, és addig nem lehetett kiutalni bankba a pénzt.

1000dollarchain
2008. máj. 20. 23:15

így van, küldik postán... a másik parám hogy az aktiváláshoz vesznek le számlámról 1.01-2.99 euró közötti összeget. a gebasz hogy ez nekem sms-be forintba jön meg amit meg nem tudom hogy váltják. hatalmas gebasz van

makkkiraly
2008. máj. 20. 23:22

mindenkinek küldtek, aki még nem kapott, és addig nem lehetett kiutalni bankba a pénzt.

De pókerszámláról kitudtad kérni moneybookersre továbbra is? Vagy még az sem volt végbevihető?

Élő ügyfélszolgálat