Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy a jóég b****a meg!!!!! Én balf@sz most látom, hogy a postai címem még nincs leellenőrízve most hagytam jóvá, hogy küldjenek egy levelet azzal a kóddal és tegnap este miután a bankkártyám már le lett ellenőrizve ki is kértem egy kis pénzt amit én jóhiszeműen várok. Mi lesz így azzal a pénzzel? Kering az interneten? Nehogy azt mondjátok, hogy lőttek neki mert kiugrok a másodikról.
Én most regisztráltam be rá. Cakeről akarok kivenni pénzt (kb. 1500$-t.).
Ha megcsinálom reget, beütöm a kártyámat (Visa), aktiválom. Kiutalok a Cakeről MB-re, akkor utána MB-ről könnyedén kitudok majd utalni?
Lehet lesz még kérdésem...
Én most regisztráltam be rá. Cakeről akarok kivenni pénzt (kb. 1500$-t.).
Ha megcsinálom reget, beütöm a kártyámat (Visa), aktiválom. Kiutalok a Cakeről MB-re, akkor utána MB-ről könnyedén kitudok majd utalni?
Lehet lesz még kérdésem...
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy a jóég b****a meg!!!!! Én balf@sz most látom, hogy a postai címem még nincs leellenőrízve most hagytam jóvá, hogy küldjenek egy levelet azzal a kóddal és tegnap este miután a bankkártyám már le lett ellenőrizve ki is kértem egy kis pénzt amit én jóhiszeműen várok. Mi lesz így azzal a pénzzel? Kering az interneten? Nehogy azt mondjátok, hogy lőttek neki mert kiugrok a másodikról.
Nem biztos, hogy egyből engedik, lehet azonosító kódot küldenek neked előbb postán. Sőt, az se biztos, hogy cake engedi mb-re úgy, hogy még nem utaltál be mb-ről.
Ne aggodj :) Az a kod csak a limitnöveléshez kell.
miért most már postán küldözgetnek ilyet? én idáig csak limitnövelő postán küldött kódról tudtam.
így van, küldik postán... a másik parám hogy az aktiváláshoz vesznek le számlámról 1.01-2.99 euró közötti összeget. a gebasz hogy ez nekem sms-be forintba jön meg amit meg nem tudom hogy váltják. hatalmas gebasz van
mindenkinek küldtek, aki még nem kapott, és addig nem lehetett kiutalni bankba a pénzt.