Eltelt 4 óra lassan, de egyelőre csak a néma csend. Remélem nem kell majd napokat vitatkoznom az illetékesekkel, hogy előkerüljön a pénzem...
A helyzet mostanra kezd egy kicsit idegesítővé válni. Se a pénzt nem írták jóvá eddig, se válaszra nem méltattak (az info@partypoker.com-ról sem, és az info@pay-pro.com-ról sem), pedig hétvégenként is válaszolni szoktak néhány óra alatt, most pedig már eltelt egy egész nap. A beutalt összeg nem nagy szerencsére, de azért bazira idegesít így is ez a helyzet.
Hopp!
Végszóra reagáltak. Írtam egy új mailt, amire 5 percen belül jött is a válasz, ahogy a VIP kiszolgálásnál ígérték is korábban. Ezt hiányoltam, és leginkább ezért voltam mérges az előbb. Remélem mostmár pár percen belül jóváírják a pénzemet!
esetleg tudja vki, hogy miért nem ismeri fel a cibes számlámat a moneybookers, amikor banki átutalással szeretnék kiutalni pénzt? elvileg az mb is cibes! mégsem ismeri fel, amikor regisztrálni kell az első 8 számmal. vki tud erre megoldást??
esetleg tudja vki, hogy miért nem ismeri fel a cibes számlámat a moneybookers, amikor banki átutalással szeretnék kiutalni pénzt? elvileg az mb is cibes! mégsem ismeri fel, amikor regisztrálni kell az első 8 számmal. vki tud erre megoldást??
beutalsz 500ft-t a számládról.
és akkor mi fog változni? utána elfogadja a 8 számjegyet?
regisztrálódik a számlád automatikusan elvileg :)
és hány számjegyet kell elhagyni az elejéről?
vkinek egyáltalán sikerült már cibes számlára kiutalni?
légyszi jelezzen, akinek sikerült
Tegnap regeltünk éppen egy CIB -es számlát. A lényeg hogy, az utolsó 16 számjegy játszik. Először megadod az első nyolcat, ha felismeri, akkor nyerő, és jöhet a második 8 jegy.
de sajnos az első 8 számjegyet nem ismeri fel. éppen ez a gond. egyébként cibezz számlám van. ez lehet gond? vagy nem értem