kolatoki
Válasz High_TT kommentjére
2008. aug. 30. 23:57

szia.

Képzeld kedden kértem én is ki pénzt Mb ről rafis visara.Eddig én is credit cardra kértem ami megvolt max 2 munka nap alatt,de most nekem sem engedte a credit cardra,és én is bank accountal kértem ki,de eddig még nem jött meg.Hétfőig várok utanna megkérdezem mi van.

andree
Válasz kolatoki kommentjére
2008. aug. 31. 0:03

szia.

Képzeld kedden kértem én is ki pénzt Mb ről rafis visara.Eddig én is credit cardra kértem ami megvolt max 2 munka nap alatt,de most nekem sem engedte a credit cardra,és én is bank accountal kértem ki,de eddig még nem jött meg.Hétfőig várok utanna megkérdezem mi van.

Nekem is most késnek először. Lehet valami prücök van náluk. Én is kedden kértem ki pénzt OTP-s bankszámlára.

kolatoki
Válasz andree kommentjére
2008. aug. 31. 0:06

Ez kezd érdekes lenni:)összeesküvés van:)

andree
2008. aug. 31. 0:14

Ez kezd érdekes lenni:)összeesküvés van:)

Hát, be kell valljam, valójában én rontottam el a rendszert. A múltkor esküvőre mentem, és akkor jutott eszükbe, hogy regisztráljam a postacímemet. Akkor kezdtek el mindenkitől ilyeneket kérni. Most hétvégén érettségi találkozóra mentem... Ezek a sötét felleget egyfeszt követnek. :)

kolatoki
Válasz andree kommentjére
2008. szept. 1. 15:55

Na nektek történt valami?

andree
2008. szept. 1. 16:50

Na nektek történt valami?

Ja. Reggel megjött a lóvé.

puskinl
2008. szept. 3. 14:44

MB-ről MB-re

Sziasztok!
Egy barátom utalna pénzt (illetve így tervezzük) a MB számlámra az ő MB számlájáról, de ő nem használta még semmire. Kivenné a pókerteremből MB-re és onnan tolná át nekem. Vagy muszáj kártyáról/bankszámláról befizetnie?

vinczesz
Válasz puskinl kommentjére
2008. szept. 3. 15:38

Sziasztok!
Egy barátom utalna pénzt (illetve így tervezzük) a MB számlámra az ő MB számlájáról, de ő nem használta még semmire. Kivenné a pókerteremből MB-re és onnan tolná át nekem. Vagy muszáj kártyáról/bankszámláról befizetnie?

A terem nem fogja kiutalni neki olyan MB-re, amiről nem utalt be. Azaz egyszer mindenképpen kell pénzt küldenie a terembe, ergo kell pénz a számlára. Tehát valahogy mégiscsak kell rá pénzt juttatni.

netfalo
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 3. 20:44

szia Neomorf

nekem is cibezz számlám van és nekem se ismerte fel anno, ezért felkellet töltenem egy bankszámla kivonatot és 2 nap múlva már ment

bojanika
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 3. 21:22

Sziasztok!

A terem nem fogja kiutalni neki olyan MB-re, amiről nem utalt be. Azaz egyszer mindenképpen kell pénzt küldenie a terembe, ergo kell pénz a számlára. Tehát valahogy mégiscsak kell rá pénzt juttatni.

A megoldás:
előbb te utalj a barátodnak mb-ről az ő mb számlájára, amiről ő fizessen be a terembe. Ezután már tud kiutalni, s kiutalás után küldi a tervezett összeget, plussz amit még te utaltál neki. Ennyi. :)

Élő ügyfélszolgálat