Visaval nekem nem volt gondom, simán megérkezett, a banki utalásukra viszont még én is várok.
UPDATE: most néztem, és megérkezett a banki utalás is, 9 nap után!
Azért futok egy kört a supportnál. Elvileg be lehet záratni a számlát. Lehet h azt engedik h ezt bezárom és nyitok egy újat:) Különben is mi lesz ha bekerülünk az euro zónába? Messze van de akkor is:)
Visaval nekem nem volt gondom, simán megérkezett, a banki utalásukra viszont még én is várok.
UPDATE: most néztem, és megérkezett a banki utalás is, 9 nap után!
hm
Sziasztok egy kis seggitség kellene ez mit jelent?
Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:
Sziasztok egy kis seggitség kellene ez mit jelent?
Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:Please send them via email to: security@moneybookers.com
[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
[*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;
Próbálnok egy kis pénzt ide-oda helyezgetni de most ez-az üzenet várt amikor pénzt akarok küldeni.Mit kell csináljak ahoz,hogy újra tudjam mozgatni a pénzem?Köszi sziasztok:Td:
Én hétfőn kértem ki CIB-es számlára pénzt. Ma megjött, azaz kettő nap alatt megérkezett!
Nekem 6 nap volt OTP -s számlára. Tényleg mennyiért váltotta a $ -t a CIB?
Forintos a MB-m, úgyhogy nem most váltódott.
Nekem 6 nap volt OTP -s számlára. Tényleg mennyiért váltotta a $ -t a CIB?
csekk?
Már megint nem megy ez a ......... MB.
Nagyon elegem van!
Többször is próbáltam a bankszámlát beregisztrálni - amit minden alkalommal magától törölt, és az oda utalt (v akart) pénzt visszatette gyorsan.
Kártyára nem enged, mert nemrég utaltam 430 dollárt ('elkaptam' egy nagyobbat), így folyamatosan 50-60as limiteket ír ki.
Ma látom, újfajta kártya regisztrálás van, de jó gondoltam! Pontos IBANt meg swift kódot is meg lehet adni.. erre a rohadék nem fogadja el, szerinte hibás az IBAN szám.
Kérdésem, (vajon érdemes még szenvedni vele?!) h a csekk, mint kifizetés mennyire működik? A bank sokat rékel le? (azontúl, h kb 3-4 hét, mire hozzájutok)
Thx!