krumpli
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. szept. 17. 12:40

Most küldtek ki levelet minden magyarnak!

szorri, utánanéztem, minden rendben, tényleg bankot váltottak

Stavross82
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. szept. 17. 12:46

Most nézem! Én is megkaptam

makkkiraly
Válasz Stavross82 kommentjére
2008. szept. 17. 12:50

Ez csak a CIB bankosoknak szól?

Blatand
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. szept. 17. 12:56

És akkor most hogyan tudunk pénzt kivenni?
Nekem pl. nem kártyára küldi a pénzt hanem a bankszámlámra

titcar
Válasz Blatand kommentjére
2008. szept. 17. 13:13

navaze ez wtf? nem volt akkora a magyar piac, hogy megérje nekik 1 számlát fenttartani vagy mi? németo.-ból gondolom az lesz az alap, hoyg 1 hét alatt jön meg a mani... :( igaz amint meglesz a neteller accom fullra, ezek könnyen lehet, hoyg bekaphassák :D

Blatand
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 17. 13:15

még szerencse hogy nekem már küldik a netellertől a kártyát

makkkiraly
2008. szept. 17. 13:15

navaze ez wtf? nem volt akkora a magyar piac, hogy megérje nekik 1 számlát fenttartani vagy mi? németo.-ból gondolom az lesz az alap, hoyg 1 hét alatt jön meg a mani... :(

Hát az csodás lesz...

buktar
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. szept. 17. 13:19

Ez csak a CIB bankosoknak szól?

Ez sajnos mindenkinek. :(

makkkiraly
Válasz buktar kommentjére
2008. szept. 17. 13:35

Ez sajnos mindenkinek. :(

Beléptem, megnéztem mi is ez a változás és hát én credit cardot használok ott meg minden a régi. Remélem marad is.

uborka
2008. szept. 17. 13:56

navaze ez wtf? nem volt akkora a magyar piac, hogy megérje nekik 1 számlát fenttartani vagy mi? németo.-ból gondolom az lesz az alap, hoyg 1 hét alatt jön meg a mani... :( igaz amint meglesz a neteller accom fullra, ezek könnyen lehet, hoyg bekaphassák :D

az csak egy dolog, hogy 1 hét, de akkor most az euro számlámból is forintot csinálnak? merthogy ez van a levélben.

a másik, hogy van neked neteller számlád? mo-ot úgy tudom nem engedélyezték, kinn vagy, vagy máshová vagy bejelentve? ha bentről nyomod, akkor 1 perc alatt megbuksz az ip-vel.

Élő ügyfélszolgálat