blac2
Válasz Sword84 kommentjére
2008. jan. 9. 3:11

milyen gyorsan szoktak a moneybookersnél válaszolni a levelekre?már legalább 2 napja hogy írtam nekik de azóta semmi válasz, és bankrollom fele a moneybookersen van.már aggódok nagyon.

buktar
Válasz blac2 kommentjére
2008. jan. 9. 7:18

Próbáld meg felhívni őket, a levélre lassan válaszolnak, vagy soha!

wilddrew
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 9. 8:59

Próbáld meg felhívni őket, a levélre lassan válaszolnak, vagy soha!

Én message centeren keresztül küldött complain kategóriájú levélre 3 nap után kaptam választ, teljes megdöbbenésemre...

r0ckm4n
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 26. 12:35

Lehet 2 embrenek külön MB accountja ha azonos a bankszámlájuk és a lakcímünk?

wilddrew
Válasz r0ckm4n kommentjére
2008. jan. 26. 12:46

Lehet 2 embrenek külön MB accountja ha azonos a bankszámlájuk és a lakcímünk?

Ha tudod igazolni bankszámlakivonattal, meg igazolványokkal, stb, akkor talán nem lesz gáz belőle.

Thomasson
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jan. 27. 12:29

Szerintetek USD vagy HUF alapú legyen az MB? Egyébként van rá mód, hogy a pénznemet változtassuk?

buktar
Válasz Thomasson kommentjére
2008. jan. 27. 12:34

USD vagy EUR javasolt, attól függően milyen alapon játszol.
Pénznemet nem lehet változtatni.

Vika
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 31. 18:27

USD vagy EUR javasolt, attól függően milyen alapon játszol.
Pénznemet nem lehet változtatni.

Én úgy tudom, hogy lehet kérni a változtatást az MB-től, igaz én még nem próbáltam, de mintha ezt olvastam volna korábban. Az tény, hogy az ember "magától" nem tudja az MB-s accountján belül megváltoztatni a pénznemet.

sn4ke
Válasz Vika kommentjére
2008. jan. 31. 18:51

nem lehet kérni változtatást. addig amíg nem történt a számlán tranzakció, addig lehet változtatást kérni de utána már nem.

Vika
Válasz sn4ke kommentjére
2008. jan. 31. 19:02

nem lehet kérni változtatást. addig amíg nem történt a számlán tranzakció, addig lehet változtatást kérni de utána már nem.

Elképzelhető, hogy rosszul tudom, de egy "másik fórumban" mintha téma lett volna ez korábban, és mintha lett volna valamiféle sablon is, aminek az elküldésével lehetett módosítást kérni.
De mondom, én nem foglalkoztam a témával behatóbban, úgyhogy csak halvány emlékeim vannak ezzel kapcsolatban, és lehet, hogy rosszul emlékszem vissza a dolgokra...
Az is lehet, hogy ténylegesen az első tranzakció előtti változtatásról volt szó ott is, és bennem csak annyi maradt meg, hogy "lehet kérni a pénznem megváltoztatását".

Bocs, ha tévedtem, senkit nem akartam félrevezetni természetesen. ;)

Élő ügyfélszolgálat