rasan, azt tanácsolom én is.. a banki átutalásnak ez a hátulütője..csináltass egy dombornyomott kártyát és kész
Sokan írták a terembe be, majd onnan számlára ki megoldást. Én is így csináltam, én is a Bwinnel, de azért nem egyből utaltam ki a pénzem, hanem még két hétig pokereztem (ongame) és fogadgattam. Fogadgattam-szóval kis téten és nem sokszor, de állítólag zárolhatják a számládat ha csak beutalod MB-ről, majd másnap ki is utalod a folyószámládra. Azért ők sem olyan hülyék, hogy ne lássanak át a "szitán".
Nem tudom hogy itt mi ez a kiutalok x összeget és egy hatalmas y összeget vesz le a bank, csak azé mert nemzetközi átutalás. Már amikor a Commerzbank-os volt a MB, akkor én kiutaltam az OTP-s folyószámlámra (bank transfer) 100$-t, és 96$ jelent meg a számlámon. És előttem is volt egy olyan hozzászóló akinek szintén csak pár $-t vontak le. Én nagyon morbidnak találom azt hogy 8ezer forintot vonnak le...
...főleg úgy, hogy én már csináltam nemzetközi átutalást Kínába ft-ról $-ra több milliós összegről (cégügyet intéztéztem, nem az én pénzem volt sajnos) és ha jól emlékszem 2.400 ft-ba került. Ami azért még mindig sokkal barátibb mint a 8K.
én is már egy korábbi hozzászolásban irtam, hogy nekem 1200 forintomba került.
lehet hogy ez bankfüggő.. (sőt biztos)
Főleg, hogy állítólag az EU-n belüli utalás nem (sokkal) drágább, mint a belföldi.. Totál nem értem azt a 8K-s levonást :o
nem tudjátok miért nem tudok a kártyámról pénzt tenni MB-re?
Pénz van rajta.Limitem még megvan hozzá.
És ráadásul már végeztem is ilyen tranzakciót.
Fogalmam nincs mi ütött belé :@
nem lehet hogy az a baj, hogy németországba kell utalni?
nemzetközi átutalás, mindent kitöltöttél?
nem lehet hogy az a baj, hogy németországba kell utalni?
nemzetközi átutalás, mindent kitöltöttél?
félrenéztem, kártyárol nemtudom hogy müködik, banki átutalásra gondoltam.
hogy ott nem a belföldi átutalás kell, hanem a deviza. de lehet hülyeségeket beszélek, ez csak banki átutalásra vonatkozik.