pokerfun_74
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 10. 13:16

Ezt most nem értem... Mi az a -8K HUF? Mikor vonják ezt le? Ha bankszámlaszámra utalok vagy Visa kártyára?

Nekem Visa kártyára való utalásnál nem vont le semmit extrát...

Vagy ez csak bizonyos összeg felett kerül levonásra?

Chryss85
Válasz pokerfun_74 kommentjére
2008. okt. 10. 13:20

Ezt most nem értem... Mi az a -8K HUF? Mikor vonják ezt le? Ha bankszámlaszámra utalok vagy Visa kártyára?

Nekem Visa kártyára való utalásnál nem vont le semmit extrát...

Vagy ez csak bizonyos összeg felett kerül levonásra?

csak ha bankszámlára

Fa_Janko
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 10. 14:11

lehet hogy a regisztrációnál megadtam, (de szerintem ott sem) de azóta biztos hogy nem. és a pénz jött mindenféle extra sarc nélkül. ha hiszed ha nem.

tonymontana19
Válasz Tuba kommentjére
2008. okt. 10. 14:58

Én a Commerzbankos időben utalam ki az OTP számlámra banki átutalással 100$-t, rendben meg is kaptam levoások nélkül, de igaz hogy tőlem is kérte a SWIFT meg IBAN számot. Ha legközelebb is kiutalok akkor már lefog vonni 8ezer forintot? Vagy most hogy is van ez az egész? OTP-sek-nél nem von???

andree
Válasz tonymontana19 kommentjére
2008. okt. 10. 16:33

Én a Commerzbankos időben utalam ki az OTP számlámra banki átutalással 100$-t, rendben meg is kaptam levoások nélkül, de igaz hogy tőlem is kérte a SWIFT meg IBAN számot. Ha legközelebb is kiutalok akkor már lefog vonni 8ezer forintot? Vagy most hogy is van ez az egész? OTP-sek-nél nem von???

Én OTP-s vagyok. Elsőre kérte az IBAN-t Swift kódot a bankváltás után. Akkor 130$-t utaltam ki, és nem vett le semmit. Most 200$-t utaltam ki. Nem kért IBAN-t, Swiftet(gondolom megjegyezte) de 36k helyett 27-et kaptam. Lehet van egy minimum határ a levonásnál, nem tudom elképzelni, hogy ez teljesen véletlenszerű legyen.

MScarn
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 10. 19:11

A bankokat ismerve szerintem egy 50 dolláros utalásból is simán lekapják a 8000 Ft-ot, ha annyi a normál tarifájuk.

ervino
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 10. 22:28

Hát ja. Csak annyit írtak, hogy mostantól másik bank fogja intézni az ügyeim. Miután szinte mindenki írt nekik levelet, hogy ez nem oké, a minimum lenne, hogy a pénzkivételes oldalra kiírják, hogy esetleg lehetnek + költségek a jelenlegi helyzet miatt. Én azzal szívtam meg, hogy egyszer kijött a pénz +díj nélkül. Másodjára már én is megszívtam. Tudja valaki, hogy fog-e változni ez a helyzet a közeljövőben?

Hát ja, az nem ártott volna, bár sejteni lehetett, hogy nemzetközi lesz. Ettől függetlenül korrekt dolog lett volna ezt közzétenni, mert így jó sok dolcsit otthagytunk a roskadozó bankvilágban....

mijamoto
Válasz ervino kommentjére
2008. okt. 11. 10:30

Mit kell csinálni a bankkártya-hítelesítéséhez?Scannelni a kártyát vagy elég befizetni,v ök levonnak vmennyit,és azt kell megmondani?

want2push
Válasz mijamoto kommentjére
2008. okt. 11. 10:35

Mit kell csinálni a bankkártya-hítelesítéséhez?Scannelni a kártyát vagy elég befizetni,v ök levonnak vmennyit,és azt kell megmondani?

Nem scannelni kell, hanem ilyenkor ők megterhelik a kártyádat egy minimális összeggel (kb. 0-2$ között). Ezt követően meg kell tudnod dollárcentre pontosan, hogy mennyi is volt a terhelés mértéke, majd azt beírni.

tonymontana19
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 11. 10:38

Tehát ha legközelebb is szeretnék kiutalni pénzt, akkor már le fognak vonni? Ettől tartok én is:S
Akkor mi legyen? Irány a Netteler???

Élő ügyfélszolgálat