Ezt most nem értem... Mi az a -8K HUF? Mikor vonják ezt le? Ha bankszámlaszámra utalok vagy Visa kártyára?
Nekem Visa kártyára való utalásnál nem vont le semmit extrát...
Vagy ez csak bizonyos összeg felett kerül levonásra?
Ezt most nem értem... Mi az a -8K HUF? Mikor vonják ezt le? Ha bankszámlaszámra utalok vagy Visa kártyára?
Nekem Visa kártyára való utalásnál nem vont le semmit extrát...
Vagy ez csak bizonyos összeg felett kerül levonásra?
lehet hogy a regisztrációnál megadtam, (de szerintem ott sem) de azóta biztos hogy nem. és a pénz jött mindenféle extra sarc nélkül. ha hiszed ha nem.
Én a Commerzbankos időben utalam ki az OTP számlámra banki átutalással 100$-t, rendben meg is kaptam levoások nélkül, de igaz hogy tőlem is kérte a SWIFT meg IBAN számot. Ha legközelebb is kiutalok akkor már lefog vonni 8ezer forintot? Vagy most hogy is van ez az egész? OTP-sek-nél nem von???
Én a Commerzbankos időben utalam ki az OTP számlámra banki átutalással 100$-t, rendben meg is kaptam levoások nélkül, de igaz hogy tőlem is kérte a SWIFT meg IBAN számot. Ha legközelebb is kiutalok akkor már lefog vonni 8ezer forintot? Vagy most hogy is van ez az egész? OTP-sek-nél nem von???
A bankokat ismerve szerintem egy 50 dolláros utalásból is simán lekapják a 8000 Ft-ot, ha annyi a normál tarifájuk.
Hát ja. Csak annyit írtak, hogy mostantól másik bank fogja intézni az ügyeim. Miután szinte mindenki írt nekik levelet, hogy ez nem oké, a minimum lenne, hogy a pénzkivételes oldalra kiírják, hogy esetleg lehetnek + költségek a jelenlegi helyzet miatt. Én azzal szívtam meg, hogy egyszer kijött a pénz +díj nélkül. Másodjára már én is megszívtam. Tudja valaki, hogy fog-e változni ez a helyzet a közeljövőben?
Mit kell csinálni a bankkártya-hítelesítéséhez?Scannelni a kártyát vagy elég befizetni,v ök levonnak vmennyit,és azt kell megmondani?
Mit kell csinálni a bankkártya-hítelesítéséhez?Scannelni a kártyát vagy elég befizetni,v ök levonnak vmennyit,és azt kell megmondani?
Tehát ha legközelebb is szeretnék kiutalni pénzt, akkor már le fognak vonni? Ettől tartok én is:S
Akkor mi legyen? Irány a Netteler???