Meg tudná vki erősíteni, hogy a Moneybookersről kártyára kivétel ugye azonnal megtörténik? :)
Nekem 1 hét alatt került rá, gondolom OTP ült rajta, de ez mindenhol igy van.
Nekem OTP-s kártyára 5 munkanap volt.
Nekem OTP-s kártyára 5 munkanap volt.
visa classicra kaptam tegnap a pénzt és levontak 8 ezret :(
Ma gondoltam befizetek egy összeget moneybookersre erre ez fogad:
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.
Csodás. Kérdem én erről miért nem kapok valamilyen tájékoztatást? Miért akkor kell szembesülnöm vele amikor már befizetnék. Hihetetlen.
visa classicra kaptam tegnap a pénzt és levontak 8 ezret :(
Azt meg tudja mondani nekem valaki gyakorlati tapasztalat alapján, hogy kaphatok-e pénzt MB-n belüli utalással olyan személytől, akinél folyamatban van a lakcímes hitelesítés (azaz úton van a levél a kóddal)? Vagy ebben az esetben is az érvényes, mint amikor az illető saját számlára vagy kártyára venne ki pénzt a levél megérkezéséig, azaz nem működik a pénzküldés ilyenkor sem?
szóval ha nem számlaszámra, hanem kártyára (OTP Visa Electron) kérem ki az MBről a pénzt, akkor nem kellene levonnia a 8k-t ugye? Akkor se ha az MB forintalapú és a kártya is v mi :D
Micsoda? Rendesen Visa Classic-ra kérted a kifizetést, nem banki utalással, és leszedtek 8 ezret? Jól értem?
(Tehát az MB-n regisztrált Visa-kártyádra közvetlenül? Ha ez így van, az valami brutál durva dolog, remélem én értettem félre valamit...)