barnanag
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. nov. 8. 0:04

Meg tudná vki erősíteni, hogy a Moneybookersről kártyára kivétel ugye azonnal megtörténik? :)

Nekem 1 hét alatt került rá, gondolom OTP ült rajta, de ez mindenhol igy van.

busyP
Válasz barnanag kommentjére
2008. nov. 8. 2:05

Nekem 1 hét alatt került rá, gondolom OTP ült rajta, de ez mindenhol igy van.

nekem rafis visára általában már másnap megérkezik.. mondjuk mindkettő usd nemtom az számít e

rogan99
Válasz busyP kommentjére
2008. nov. 8. 3:31

Nekem OTP-s kártyára 5 munkanap volt.

Chryss85
Válasz rogan99 kommentjére
2008. nov. 8. 4:50

Nekem OTP-s kártyára 5 munkanap volt.

Dettó! Viszont az értéknap az MB-ről való kiutalás dátuma, tehát azon az árfolyamon kapod meg, ami a kiutaláskor volt :)

sn4ke
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. nov. 10. 4:01

visa classicra kaptam tegnap a pénzt és levontak 8 ezret :(

makkkiraly
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. nov. 10. 14:29

Ma gondoltam befizetek egy összeget moneybookersre erre ez fogad:

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

Csodás. Kérdem én erről miért nem kapok valamilyen tájékoztatást? Miért akkor kell szembesülnöm vele amikor már befizetnék. Hihetetlen.

Vika
Válasz sn4ke kommentjére
2008. nov. 10. 20:39

visa classicra kaptam tegnap a pénzt és levontak 8 ezret :(

Micsoda? Rendesen Visa Classic-ra kérted a kifizetést, nem banki utalással, és leszedtek 8 ezret? Jól értem?

(Tehát az MB-n regisztrált Visa-kártyádra közvetlenül? Ha ez így van, az valami brutál durva dolog, remélem én értettem félre valamit...)

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. nov. 10. 20:47

Azt meg tudja mondani nekem valaki gyakorlati tapasztalat alapján, hogy kaphatok-e pénzt MB-n belüli utalással olyan személytől, akinél folyamatban van a lakcímes hitelesítés (azaz úton van a levél a kóddal)? Vagy ebben az esetben is az érvényes, mint amikor az illető saját számlára vagy kártyára venne ki pénzt a levél megérkezéséig, azaz nem működik a pénzküldés ilyenkor sem?

METALz
Válasz Vika kommentjére
2008. nov. 11. 1:20

szóval ha nem számlaszámra, hanem kártyára (OTP Visa Electron) kérem ki az MBről a pénzt, akkor nem kellene levonnia a 8k-t ugye? Akkor se ha az MB forintalapú és a kártya is v mi :D

sn4ke
Válasz Vika kommentjére
2008. nov. 11. 1:40

Micsoda? Rendesen Visa Classic-ra kérted a kifizetést, nem banki utalással, és leszedtek 8 ezret? Jól értem?

(Tehát az MB-n regisztrált Visa-kártyádra közvetlenül? Ha ez így van, az valami brutál durva dolog, remélem én értettem félre valamit...)

jaja ez eddig 99%
holnap vagyis ma kedden megyek be a bankba kérni egy tranzakciós listát mert nincs netbank előfizetésem és akkor tudom majd meg.
nekem is kikerekedett a szemem amikor vettem ki a pénzt az automatából.

Élő ügyfélszolgálat