Én Skrill virtuális kártyát csináltattam, mert a Skrill fizikai kártyát már régóta amúgy sem használom. Revolutra feltöltés ezzel is megy, teszteltem
Amikor Skrill virtuális kártyával töltöm fel a Revolut-ot, akkor is az USD-ből veszi el, ha lenne HUF fedezet is Skrill oldalon. Ez így standard, nálatok is ez van?
Amikor Skrill virtuális kártyával töltöm fel a Revolut-ot, akkor is az USD-ből veszi el, ha lenne HUF fedezet is Skrill oldalon. Ez így standard, nálatok is ez van?
Nagyon úgy tűnik, hogy a második fizikai kártya rendelésem sem fog megérkezni. Az előző rendeléstől eltérő címre kértem, de nem segített ez sem. Azt gondolom, hogy talán a magyar posta a hunyó. Aki DHL-lel kérte, annak hamar megérkezett.
Többet én már nem próbálkozok Skrill fizikai kártya rendeléssel, nem annyira fontos számomra. A Revolut kártyára fogok rátöltögetni, ha szükséges. (Az 5-6 nap alatt itt volt, DHL, meg bármi extra díj nélkül.)
USD számláról HUF-ban vásárolnék kártyával.
Ha az applikáción belül váltanám át, akkor 376,34-es árfolyamot ír.
Ebben már benne van minden díj, vagy ezen felül még felszámolnak valamit?
Ez 4,3% költség a középárfolyamhoz képest.
USD számláról HUF-ban vásárolnék kártyával.
Ha az applikáción belül váltanám át, akkor 376,34-es árfolyamot ír.
Ebben már benne van minden díj, vagy ezen felül még felszámolnak valamit?
Ez 4,3% költség a középárfolyamhoz képest.
Nagyon úgy tűnik, hogy a második fizikai kártya rendelésem sem fog megérkezni. Az előző rendeléstől eltérő címre kértem, de nem segített ez sem. Azt gondolom, hogy talán a magyar posta a hunyó. Aki DHL-lel kérte, annak hamar megérkezett.
Többet én már nem próbálkozok Skrill fizikai kártya rendeléssel, nem annyira fontos számomra. A Revolut kártyára fogok rátöltögetni, ha szükséges. (Az 5-6 nap alatt itt volt, DHL, meg bármi extra díj nélkül.)
Pár napos frissítés a Skrill appon.
A fizikai kártyád egyből be tudod tenni az Apple Walletbe. Lehet ez megoldás ha elkutyulják a kártyád, akár posta, akár Skrill hiba miatt.
https://imgur.com/a/d6hQ3PN
de biztos van vmi kartya aktivalasi folyamat elotte, de egyebkent a virtualt is be lehet tenni. de van ember mo-n, aki közvetlen skrilell fizet ilyen sarc mellett amit a valtasert leszednek?