Meglepő, hogy mire képesek már emberek $34-ért... Bele-belebotlok Ancsa hozzászólásaiba a fórumon, nekem tetszik hogy igyekszik tagja lenni a közösségnek - néha kicsit túlzásba is viszi, nem mondom;) - remélem ez az eset nem szegi a kedvét.
Küldtem egy tizest én is FTP-n, remélem sikerül a segítségével behúzni valami szépet!
A témához visszatérve BUMP:
Valaki tudna küldeni 11$-t PS-en? PSOP 8game, meg PLO versenyre kéne! Rögtön visszaküldeném FTP-n.
A nickem: Holdenper
Köszi szépen!
Közben megoldottam, köszönöm mindenkinek a felajánlást!
Kedves Anita!
Köszönjük levelét.
Megerősíthetem, hogy 'geri990geri' játékos sikeresen megkapta az ön utalását, hiszen ha nem lett volna képes fogadni az utalását akkor visszakerült volna önhöz az összeg. Mivel az összeg nem került önhöz vissza automatikusan így tudni lehet, hogy az előzetes biztonsági ellenőrzés után sikeresen jóváírásra került 'geri990geri' számláján a pénz.
Sajnos ezt a folyamatot nem áll módunkban visszafordítani, és nem döntünk játékosok közötti megegyezésekkel kapcsolatos ügyekben.
Köszönjük megértését.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel:
Károly
PokerStars Ügyfélszolgálat
Tisztelt Pokerstars ügyfélszolgálat.
Még szeretném önöket tájékoztatani , hogy az illető külömböző fórumokon pénzcseréket ajánl fel és én is ennek az áldozata lettem .
És valószínüleg több nick névvel is rendelkezik az önök termében.
A többi gyanus neve: geri9999 , geri940208, geri990geri,geri9017, geri900813 és hasonló geri-s neveken szeretne pénzt cserélni.
Ajánlanám ezeknek a számláknak a felülvizsgálatát.
Üdv: / csimbirozi/
$40 Full Tilt pénzt szeretnék PokerStars $-ra cserélni. Nick: reirreT mindkettőn.
Nem csaplak be.
$40 Full Tilt pénzt szeretnék PokerStars $-ra cserélni. Nick: reirreT mindkettőn.
Nem csaplak be.
Ment privát!
FT: Shokyu PS: Sho-kyu
Most olvastam vissza a topicot!
Hát az én pofám ég az ilyen tróger tolvaj kis kölykök miatt.
Mindenkinek ajánlanám az olyan tagokat pénzcserére, akik biztos, hogy másnap- sőt évek múlva is a közösség részét fogják alkotni. Ha bárki cserélni szeretne vegye már azt a fáradságot, hogy utána jár annak, hogy ki az akiben megbízhat, és kiben nem. Hogy ezt hogy teheted meg?! Nagyon egyszerű! CSAK OLVASS VISSZA A TOPICBAN és keress olyan tagokat, akikre nem volt még panasz. Higgyétek el, hogy fogtok ilyen rendes tagot találni, aki szívesen segít, ha tud.
Remélem Ancsa ebből te is tanulsz, és legközelebb jobban utána nézel, ha cserélni akarsz.
Gerike nicknevű felhasználót töröltük a felhasználók közül.
Köszi Admin.