Van $170-om az MB-n
Szeretnék $170-t a PS-re (TybyMV)
Így már jó :)
48 óra miatt
48 óra miatt
Szerintem arra gondol, hogy befizetés után 48 óráig nem tud majd kifizetni + lehet, hogy első befizetés lenne és így "csak" 170$ lenne az FD bónusza...
Szerintem arra gondol, hogy befizetés után 48 óráig nem tud majd kifizetni + lehet, hogy első befizetés lenne és így "csak" 170$ lenne az FD bónusza...
Sziasztok!
Partypokerről szeretnék 50$ cserélni PS-re!!
Köszönöm!
Alehandro
2011.09.06
sziasztok 10 dollárt szeretnék moneybookers számlámra én 12-t küldenék 24h poker számlára
Sziasztok!
Egy kölcsönt PS-en kapnék vissza, de sajnálatos módon kb. egy hónapja fel van függesztve a számlám, azóta levelezgetek a supporttal.
Olyan segítségre lenne szükségem, hogy a srác átküldené PS-en a 153$-t a jelentkezőnek, cserébe pedig az én Neteller számlámra kérnék (98%-os, T$ árfolyamon számolva) 150$-t.
Mező
Üdv!
nekem csak Moneybooker számlám van, de ha ez is jó lenne megoldásként szólj, segítek lebonyolítani :)
Sziasztok, a magyar bankszámlámra kellene 8k HUF, cserébe Starson vagy Netelleren küldöm ELŐRE a 40$-t.
Sajnos máshogy jelenleg nem tudom megoldani, ha Netellerről kérnék átutalást 10$ fix kezelési költséget számolnának fel, ami rengeteg.
Már volt több sikeres pénzcserém is, keress vissza nyugodtan a hsz-eim között.
Stars nick: No22Hijacker
Bankszámlaszámot PM-ben küldök.
zoleee t nem sikerült elérnem mert nem volt oyan hogy személyes üzenet irása valamiért most nem találom biztos velem van a gond de tüntessük el ezt a janabit et valahogy nagyon zavar már .... khm antijanabit club :))