Helló,
a Partyról szerettem volna kiutalni moneybookersre, de nem tudok, mert mostanában csak visával fizettem be. Jön a hétvége, és nem fogok tudni így játszani, mert amíg a visára kiér, addig eltelik 3-4 nmunkanap.
Így hát szeretnék elküldeni Partyn 370.5 dollárt, és moneybookersen megkapni ugyanennyit.
Nagyon sokat segítene vele az illető.
Nick-em a partyn : M_aximus_
de ebbe semmi biznisz:)
de ebbe semmi biznisz:)
persze hogy lehet, de feltétel, h nem én küldöm elsönek, kb 50 emberrel cseréltem már itt pénzt, és soha nem volt gond, csak itt kicsit magasabb a limit, ird privátba.
Segitseget szeretnek...
Sziasztok!
Segítség kellene...
Magzar dombornyomott kártyám van, de sajos sem a Starsra sem netellerre nem enged betenni let.
Kinek hova tudok esetleg paypalra vagy máshova küldeni, hogy netellerre vagy Starsra küldjön.
Netellerre volna a legjobb....
HELP!!!!
Kinek hova tudok esetleg paypalra vagy máshova küldeni, hogy netellerre vagy Starsra küldjön.
Netellerre volna a legjobb....
HELP!!!!
szia
Mennyiről lenne szó? Bank-transferrel esetleg megoldható, hogy te küldesz nekem én pedig netelleren neked.
Privát üzenetben is válaszolhatsz.
Sziasztok!
Az eddigi lehetőségeim megváltoztak és nem tudok kifizetést végrehajtani pokerstarsról. Szeretnék eladni $2000 egyben, árfolyam alatt. 100 km távolságig vállalom az utazást, ez kb Budapest. Ma pl.215huf/$ árfolyamon. A többit privátban.
üdv: csufi74
Hello Csufi!
Engem érdekel! Írj mailt a fishti111@gmail.com ra! Köszi