szeretném használatba venni az MB számlámat is, de hogy kiutalhassak rá, először be kell fizetni róla a bwin termébe, viszont nekem csak netelleren van pénzem. lenne valaki oly kedves, hogy utal nekem 15$-t MB-re, amit én netelleren kifizetnék. természetesen a megfelelő referenciákkal rendelkező úriembernek előre utalnék :)
köszi előre is a segítséget!
szeretném használatba venni az MB számlámat is, de hogy kiutalhassak rá, először be kell fizetni róla a bwin termébe, viszont nekem csak netelleren van pénzem. lenne valaki oly kedves, hogy utal nekem 15$-t MB-re, amit én netelleren kifizetnék. természetesen a megfelelő referenciákkal rendelkező úriembernek előre utalnék :)
köszi előre is a segítséget!
Hello!
Paddy Power poker terembe.
Szeretnék kérni 2 $ a terembe magamnak!
Ps-en vagy MB azonal küldeném!!
Köszi előre is!
Sziasztok!
Szeretnék $1-t a PartyPoker-re (mikkomendo), cserében PS-n utalnám vissza (nicholashu)
Akit érdekel jelezze kérem, PM-t nem tudok írni.
Előre is köszi :)
Szeretnék egy cserét lebonyolítani. WPT számlámra szeretnék 1-5$-t (amennyi van). Cserébe Netelleren, PS-en vagy Partyn tudok fizetni. Köszi előre!
Senki nem tud kisegíteni?
Hi!
SOS-ben kéne nekem 1$ WPT-re, hogy tudjak játszani 19:30-től, küldök
cserébe 3$-t PS-en ha 30-ig küld vki!!
Nick: Skinner vagy a Screen: G_Skinner01
First: Gábor
Last: Nyúzó
Kösz!
Hi!
SOS-ben kéne nekem 1$ WPT-re, hogy tudjak játszani 19:30-től, küldök
cserébe 3$-t PS-en ha 30-ig küld vki!!
Nick: Skinner vagy a Screen: G_Skinner01
First: Gábor
Last: Nyúzó
Kösz!
Sziasztok!
Van egy 50$ Gift voucher tickettem a RedKingsre helyette
pokerstarsra kérnék 38$ játékos transferrel.
RedKings nick: AIPIMassaTT
Pokerstars nick: AIPIMassaTT
Hali! Van egy utalásokra sosem használt Payza (ex-AlertPay) számlám bő 6$-al. Nem tudom sikerül-e áttranszferálni, de ha megoldható, akkor szívesen elcserélném Pokerstarson (nick: pokerrockett ) vagy MB-n 5$-ra. (Payza ill. MB nick privátban)